'Tvprisen' 2023, Tivoli Congres Center, Morten Spiegelhauer
"Tvprisen" 2023, Tivoli Congres Center, Morten Spiegelhauer

Se billedet: Morten Spiegelhauers hemmelige familie

Der er ikke meget at sige om Morten Spiegelhauers familie, og det er der en særlig grund til.

Gift, single eller Tinder-tonser?

Det vides ikke, hvad status er for Morten Spiegelhauer, og det er der god grund til.

LÆS OGSÅ: Line Maria afslører: Holdt for nar i et halvt år

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Nikolaj Kirks kærlighed gennem 20 år

Mortens familie har tidligere været nødt til at gå under jorden, da hans arbejde på 'Operation X' har udløst et væld af dødstrusler for ham og hans familie.

- Folk får et hævnmotiv, når man afslører deres snyderier. Og det betyder, at jeg får trusler fra sure personer, som vi har afsløret. Folk der siger, at mit hoved skal af. Og så er der nogle, der råber min privatadresse – og det er selvom jeg har hemmelig adresse. Så er det klart, man spørger sig selv, hvor de har fået den fra, har Morten tidligere fortalt til TV2.

Det er barske sager, Morten beskæftiger sig med i programmet, og det er klart, at de mennekser, han afslører, hellere ville leve videre i det skjulte.

Hans hemmelige privatliv betyder dog ikke, at der ikke er plads til sjov og familiehygge. Tilbage i februar var Morten og hans børn, Vincent og Sofie, på en skitur, hvor Vincent fik kyndig undervisning af Sofie. Hun lærte ham nemlig, hvordan man danser på bordene til afterski, og det var klart en stolt far, der delte festlighederne på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter hemmelig tur til Madrid: Nu afviser hun forhold til kronprins Frederik

- Tak Vincent (min søn på ni) for dit fantastiske humør i de fire uger, vi har bumset i Sankt Anton. Det var en drøm, som der skulle gå alt for mange år, før jeg fik realiseret, skrev han.

LÆS OGSÅ: Medie: DR-kendis omkommet i bådulykken i Portugal

Se hele opslaget herunder: