Line Sofie

SE BILLEDERNE: 'Paradise'-vinder er blevet gift

Kirkeklokkerne ringede i weekenden for den tidligere paradiso.

Line Sofie Petersen var kun 18 år, da hun i 2009 vandt 'Paradise Hotel'. Dengang havde hun en romance med en anden deltager, men det døde ud, og to år efter mødte hun manden i sit liv, Chris.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea må opgive drøm

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om 'Paradise'

I 2017 friede kæresten til hende, da de fejrede hendes mors bryllup i Tyrkiet - se hele frieriet her. Den 8. februar året efter blev de gift for første gang, det skete dog på rådhuset og i al hemmelighed, da de havde to børn og skulle købe et hus. Parret har hele tiden vidst, at de senere ville holde et brag af en fest.

Det store bryllup endte dog med at blive aflyst på grund af corona, men nu skulle det være, og lørdag kunne Line Sofie og Chris så endelig sige ja til hinanden for anden gang efter mere end 12 års forhold.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trækker stikket

- WE DID IT. Det var uden tvivl verdens nemmeste JA! Tænk at få lov til at gifte sig med sin bedste ven for anden gang. Det var så ubeskriveligt en dag/aften/nat. Jeg skal lige lande ovenpå den vildeste dag ever, skriver Line Sofie i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne er blevet single

- Og nåh ja…. Så skal min mand og jeg til Paris i morgen, hvor vi skal være til på lørdag, KUN OS TO. Vi skal bare nyde hinanden, spise god mad, opleve smukke Paris og kysse hinanden en million gange. Fik jeg sagt, at de har lovet 30+ grader i Paris i næste uge? Det bliver så dejligt jo.

Gæsteoptræden fra Pilou Asbæk

Overfor Realityportalen / HER&NU fortæller Line Sofie, at de ikke kunne have haft en bedre dag og fest.

LÆS OGSÅ: Glædeligt gensyn: Derfor er Mikkel tilbage i ’Robinson’

- Alt gik bare så perfekt, der var virkelig ikke en finger at sætte på noget. Alt var så rørende, og specielt de mange taler vi fik fra familie og venner. Plus en lille bonus hilsen fra Pilou Asbæk. Vi er så taknemmelige og kan slet ikke forstå, det allerede er slut. Med alle de timer, tanker og planlægning, jeg har lagt i brylluppet, aner jeg ikke, hvad jeg nu skal tage mig til, fortæller Line Sofie med et grin.

LÆS OGSÅ: Nygifte Oh Land: Tager eksmanden med på ferie

I opslaget viser Line Sofie en række flotte billeder frem fra deres kærlighedsfest. Se billederne herunder.