Nygifte Oh Land: Tager eksmanden med på ferie

Bryllupsrejsen er skiftet ud med en familieferie ud over det sædvanlige.

Oh Land er igen en gift dame, efter hun og kæresten gennem fire år, Adi Zukanovic, gav hinanden deres ja den 26. august.

- Det er fantastisk, fortæller sangerinden til HER&NU ved 'X Factor'-pressemødet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT! Mia Lyhne bliver 'Vild med dans'-dommer

- Jeg synes, det er meget naturligt. Vi har ligesom en familie sammen med børn, så det giver mening at være gift, synes jeg.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne med stor afsløring

Brylluppet, hvor blandt andre Michael Falch og Sofie Linde samt husbonden Joakim Ingversen var på gæstelisten, var da også alt, hvad Oh Land havde drømt om.

- Det var et dejligt, uhøjtideligt bryllup, vi havde i vores have for vores bedste venner og familie. Så det er helt, som det skal være, fortæller hun.

Familieferie i stedet bryllupsrejse

Som man ellers oftest ser det, har det nygifte par dog ikke planer om en bryllupsrejse med plads til at dvæle ved tosomheden - i stedet skal de på en noget mere utraditionel en af slagsen.

LÆS OGSÅ: Pernille blev gift igen på tv: Sådan reagerede eksmanden

- Vi skal ikke på en decideret bryllupsrejse, men vi skal faktisk ud at rejse her om ikke så lang tid - men det er sammen med min eksmand også, så vi tager lige en tur med hele familien og barnet, fortæller Oh Land med et smil.

Parret har sammen sønnen Ernst på tre, og derudover har sangerinden også sønnen Svend på syv fra sit tidligere ægteskab med billedkunstneren Eske Kath.