Derfor sagde Oh Land ja til mere 'X Factor'

Sidste års programmer gjorde savnet stort.

Da Oh Land i 2021 annoncerede sit exit fra 'X Factor' efter tre sæsoner bag dommerbordet, lød begrundelsen, at hun havde behov for at få frigjort mere tid til andre drømmeprojekter.

Ved onsdagens pressemøde, hvor det blev afsløret, at sangerinden atter har sagt ja til at være dommer i den populære sangkonkurrence, forklarer Oh Land til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Så du det? 'Paradise Hotel'-vinder med i nyt DR-program

- Jeg havde nogle helt konkrete opgaver sidst. Jeg skulle spille hovedrollen i en forestilling inde på Operaen, som helt lavpraktisk karambolerede med, at jeg ikke kunne lave 'X Factor', så der var nogle meget konkrete grunde til, jeg ikke kunne fortsætte.

I de forgange år er hun da også nået i mål med en hel del projekter.

- Jeg har indspillet en plade, som kommer ud lige om lidt, jeg har skrevet en opera, været med i den forestilling og lavet en film. Så nu har jeg tid i kalenderen igen, fortæller hun med et smil.

Savnede 'X Factor'

Oh Land har i den grad savnet at være en del af 'X Factor'-truppen, og har troligt fulgt med i programmet på sidelinjen.

- Jeg så hele sidste sæson og fik også virkelig lyst til at være med igen, og var sådan: "Ej, for satan, jeg gad godt sidde sammen med Simon og Thomas!" fortæller hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Se de romantiske billeder: Malte Ebert sammen med TV 2-kendis

- Jeg syntes, de var pissegode, og jeg syntes, det var virkelig, virkelig sjovt.

Derfor blev det da også - som bekendt - et rungende 'ja' til at tage endnu en tur i manegen - også selvom timingen ikke nødvendigvis var den bedste.

LÆS OGSÅ: Linea om svær beslutning: Derfor skulle Jens hjem

- Da jeg blev spurgt var jeg sådan: "Åh, jeg har planlagt, jeg skal udgive et album, men ej, jeg får lige tid til det!" lyder det fra Oh Land, der fortsætter:

- Jeg vidste godt, det var en rimelig unik mulighed at få lov at sidde sammen med Simon og Thomas, så det sagde jeg ja til.