Populær skuespiller er uhelbredelig syg: Sådan går det nu

Selvom kræften har fået ram på Esben Dalgaard, så medvirker skuespilleren i den ene TV-serie efter den anden.

Første gang Esben Dalgaard, 45, fik konstateret kræft var i 2012. Han blev raskmeldt igen i 2018, men i september 2021 kom den ubarmhjertige sygdom tilbage. Den er uhelbredelig og i stadie 4, men det holder ikke den dygtige skuespiller fra at gøre sit arbejde.

LÆS OGSÅ: Oliver om utroskab: Måske er det Guds måde at straffe mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sarah Grünewald fortæller om ‘Vild med dans’ på den røde løber til Zulu Awards 2022…

- Jeg har det godt, jeg har min sygdom, som jeg kæmper med, men jeg vil sige, at det går godt. Kræften er på et tilbagetog, og vi har positive udsigter, så på den måde, fysisk, så har jeg det også godt, så der er grund til optimisme, siger Esben, da Her&Nu møder ham på den røde løber til Zulu Awards 2022. Han har netop afsluttet optagelserne på DR's julekalender, som ruller over skærmen i december, og i næste uge starter han op på en ny TV2-serie, som han ikke kan røbe noget om.

LÆS OGSÅ: BREAKING! 'Paradise' tilbage i foråret: Her er ALLE nye regler

Forud for showet glædede 'Kastanjemanden'-skuespilleren sig til en aften i godt selskab.

- Jeg glæder mig allermest til at sidde sammen med nogen rigtig gode kollegaer både fra 'Kastanjemanden', men også fra hele branchen. Så skal vi have os en lille drink, og hvis der så kom lidt ekstra fokus på og medvind til 'Kastanjemanden', så er det jo bare dejligt, siger Esben. Og den populære krimiserie, 'Kastanjemanden' fik masser af medvind, for den hev prisen hjem for årets TV-serie.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex klar som vært på ’Vild med dans’

Rørende tale

Esben Dalgaard havde æren af at præsentere de nominerede i kategorien 'Den vi likede mest', og i den forbindelse holdt skuespilleren en rørende tale om sin sygdom, om at nyde livet og leve i nu'et.

– Husk at livet er fantastisk, og himlen er blå – lige der oppe over, også selvom det er skyet, lyder det fra Esben i sin tale, som også hylder de sociale medier for en massiv opbakning.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Kathrine afslører nyt om fødslen