Nyt dansk reality-program

Ti almindelige danskere skal kæmpe for sammenholdet og en million kroner.

Ti danskere har sagt ja til deres livs udfordring uden at vide, hvad de faktisk har kastet sig ud i. I et øde og ufremkommeligt bjergområde i Bulgarien bliver de spredt for alle vinde og skal i første omgang klare sig alene, mens de forsøger at finde resten af flokken og at holde sammen.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer på usikker grund: Søger hjælp

I 'Flokken' er realityformatet vendt på hovedet. I stedet for at samle en gruppe mennesker, der langsomt bliver skilt fra hinanden, starter 'Flokken' med individerne, der skal finde sammen i fællesskabet. Det er kun ved at finde de andre deltagere og løfte hinanden i flok, at de sammen kan vinde den helt store gevinst.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: Her er Amalies nye liv

Hver deltager bærer på en ukendt del af den samlede pengepræmie, og det er derfor afgørende, at de kommer så mange i mål sammen som muligt for at sikre den bedste chance for at vinde millionen.

LÆS OGSÅ: Stopper i 'Løvens Hule'

Blandt deltagerne er blandt andre en tidligere bankdirektør, en fitnessinstruktør, en ledelseskonsulent og en sygeplejerske. Fælles for dem alle er, at de ønsker at bryde med deres vante vaner og udfordre sig selv både fysisk og mentalt.

I løbet af de 16 dage, de har til at nå frem til evakueringsstedet, står de alle over for deres individuelle udfordringer. Nogle er bange for mørket og for at være alene, mens andre har svært ved at slippe kontrollen og lade sig lede af andre. Men undervejs erfarer de også, at det kun er med hjælp fra de andre, at de kan overkomme de fysiske og mentale forhindringer.

LÆS OGSÅ: Mette Helena indrømmer: Brugte Tinder til at få renoveret sommerhus

Programmet er delt i tre faser

I den første fase er alle ti deltagere overladt til sig selv i det enorme bjergområde. De må bruge alt, de kan finde i området - også efterladte, menneskeskabte ting. Men tag ikke fejl; området er lige så farligt, som det er smukt, og deltagerne skal hurtigt beslutte sig for, om de vil slå lejr, eller om de vil ud for at søge efter de andre.

LÆS OGSÅ: Efter følgernes råd: 'Årgang 20'-deltager starter i udredning

Der vil løbende blive kastet nødhjælp ned til deltagerne. De ved dog aldrig, hvad nødhjælpen består af; det kan være alt fra mad til gear eller information. De ved kun, at rejsen hen til nødhjælpen kan være hård.

LÆS OGSÅ: Claus afslører: Sådan bliver brylluppet

I den anden fase bliver evakueringen skudt i gang. Alene eller i flok skal de lokalisere mødestedet, hvor de vil modtage det nødvendige udstyr og information til at finde ud af vildmarken. Men tiden er knap. For inden længe bliver evakueringen indstillet, og dem, der ikke når frem i tide, risikerer at blive efterladt.

LÆS OGSÅ: Janni forklarer: Derfor har Karsten sat huset til salg

På den sidste og tredje del af rejsen, fase tre, skal deltagerne medbringe en meget tung redningsflåde. De skal sammen fragte den uhåndterlige bagage gennem det farlige terræn og vil blive udfordret både fysisk og psykisk. Det er nu, fællesskabet for alvor skal stå sin prøve.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Geggo og Cengiz' nye program

Hvem vil i sidste ende krydse den store flod og nå ud af ødemarken? Dem, der når i mål, kan sammen åbne cylinderne med de ukendte beløb og dele den indsamlede præmiesum.

Der er premiere på 'Flokken' på TV 2 mandag den 9. oktober på TV 2 og TV 2 Play.