Foto: Mike Kollöffel/TV2
Foto: Mike Kollöffel/TV2

Ny 'Badehotellet'-karakter: Det sjoveste arbejde

Svenske Lisa Werlinder er godt tilfreds med sin rolle i 'Badehotellet'.

Selvom de fleste skuespillere i 'Badehotellet' efterhånden er velkendte, så er der kommet en ny pige i klassen. Nemlig den svenske skuespillerinde Lisa Werlinder, der spiller rollen som Alma Molin.

- Det har været det sjoveste arbejde, jeg har lavet i ti år. Jeg har aldrig mødt så stor en gruppe af søde mennesker, men samtidig også så fint et manuskript, stråler den 45-årige skuespiller, da HER&NU taler med hende.

ÅH NEJ! Er det slut med ‘Badehotellet’?

Selvom man skulle tro, at det var svært at komme ind som ny i den fasttømrede gruppe af skuespillere, så har der ingen problemer været:

- De andre har taget så godt imod mig. De har været så søde, og Anette (red. Støvelbæk) har hjulpet mig med at øve replikkerne, så jeg fik dem udtalt, så folk kunne forstå mig, forklarer Lisa, der før både har medvirket i de danske produktioner 'Arven' og 'Alle for én'.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Linse optager nyt program

TV 2-serien 'Badehotellet' er også et stort hit i Sverige, og der er ingen tvivl om, at Lisa er gået til opgaven med stor ydmyghed:

- Selvfølgelig er jeg altid lidt nervøs, når jeg skal spille en god rolle, men det skal man også være i begyndelsen. For man skal finde rollen, og man skal finde balancen, forklarer skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke i ‘Nybyggerne’: Dette er Charlotte og Fredriks personlige ting

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

HOT NEWS: ‘Rita’ skal være mor

LÆS OGSÅ: Peter Birch har givet op: Dropper Amalie