Nu kan du igen få fingre i den populære Tinka-nissehue

Salling Group lover, at der er nissehuer nok til alle i år.

Tilbage i 2019, da julekalenderen 'Tinka og Kongespillet' blev vist på TV 2, kørte flere fædre og mødre mere end 120 kilometer forgæves i jagten på Tinka-nissehuen. I år er julekalenderen Tinka tilbage med en ny sæson 'Tinka og Sjælens Spejl', og man skulle måske frygte, at samme jagt på den berømte nissehue kunne opstå, men sådan bliver det ikke, det lover Salling Group.

Artiklen fortsætter under videoen af Daniel Rosin Harson, der er skuespiller i julekalenderen Tinka. 

LÆS OGSÅ: Tv-nisser fra julekalenderen 'Tinka' har fundet sammen

Salling Group, der blandt andet ejer BR, Bilka og Føtex, er partner på årets Tinka-julekalender på TV 2. I år kan du købe den populære Tinka-nissehue, et samlealbum til de 48 unikke samlekort samt en masse merchandise - blandt andet nattøj, tøj, strømper, madkasse og sengetøj. Du kan købe det hele i Bilka, Føtex og BR.

- Vi har indkøbt rigtig, rigtig mange nissehuer, så børnene ikke skal gå forgæves efter Tinkas røde nissehue, som jo i tidligere år har vist sig at være yderst populær blandt børnene, siger Henrik Schmidt, indkøbsdirektør for nonfood i Salling Group til Ritzau.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 med kæmpe ‘Robinson’-brøler

Støtter Julemærkehjemmene

Tinka-nissehuen koster 12 kroner, hvoraf der doneres to kroner til Julemærkehjemmene i Danmark.

Artiklen fortsætter under videoen.

Tinka nissehuen (Foto: Salling Group)
Tinka nissehuen (Foto: Salling Group)

I 'Tinka og Sjælens Spejl' møder vi igen Josephine Chavarria Højbjerg som Tinka og Albert Rosin Harson som Lasse. Desuden er der gensyn med Hadi Ka-koush, Ellen Hillingsø, Christian Tafdrup, Neel Rønholt, Rosita Gjurup, Martin Bo Lindsten, Birthe Neumann, Esben Dalgaard, Jakob Femerling og Viilbjørk Malling Agger.

Nye navne på rollelisten tæller blandt andre Henrik Koefoed og Anna Haarup Munch.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer deler trist besked: Flere hjerteundersøgelser

Fortsættelse

Sidst vi mødte Tinka, indførte hun Samlingen, hvor repræsentanter for regionerne - og et enkelt menneske - sammen styrede og bestemte. Til gavn for både voksne nisser og dem, som i fremtiden skulle føre Nissernes Rige videre. Eller det var i hvert fald meningen. Men Tinka har endnu ikke har fået den nye styreform til at fungere, sådan som hun havde forestillet sig. Hun begynder at tvivle på sine egne evner som nissernes leder, og så sætter Ingi hende på sporet af en familiehemmelighed.

De to tidligere Tinka-julekalendere, 'Tinkas juleeventyr' og 'Tinka og kongespillet', kan ses på TV 2 PLAY fra 1. november som opvarmning til 'Tinka og Sjælens Spejl', der har premiere 1. december.

LÆS OGSÅ: UHH: Rikke Gøransson bliver igen vært