Lene Beier afslører: Det har jeg fået lavet

Den 46-årige tv-vært er forfængelig med stort F, og hun svinger gerne dankortet for at pleje sit ydre.

Med sine dragende øjne, masser af glød og en kort frisure skaber Lene Beier, 46, et naturligt blikfang, når hun optræder som vært i forskellige livsstilsprogrammer på TV 2.

LÆS OGSÅ: Paradiso fik depression efter abort: Det er pisse hårdt

Hendes sunde og friske ydre er ikke kommet helt af sig selv. Det afslører Lene Beier i et interview med Billed-Bladet, hvor hun omtaler sig selv som 'Sindsygt forfængelig'

Tv-værten bruger blandet mange penge på ansigtsbehandlinger og dyre cremer, og hun får farvet hår og lavet kunstige øjenvipper.

Derudover har hun også fået lavet et plastikkirurgisk indgreb.

- Da jeg havde fået Otto (Lene Beiers yngste søn, som i dag er 12, red.), mindede mine bryster om to poser med en femmer i, siger hun til Billed-Bladet og fortsætter:

– Jeg har altid haft store bryster før og følte, jeg så anderledes ud, og jeg var ikke helt klar til den store forandring dengang. Så jeg snakkede med Anders om det, tog min gamle bh og besøgte en plastikkirurg, som jeg gav beskeden: ”Jeg vil gerne bede om samme størrelse, og det fik jeg”.

LÆS OGSÅ: Slået på målstregen: Sådan går det med 'Bachelorette'-Rasmus i dag

Lene Beier udelukker ikke, at hun i fremtiden vil have en ansigtsløftning. Ifølge hende, skal man gøre det, som gør en glad, når det gælder ens udseende.