Fortvivl ikke: 'Badehotellet' vender tilbage

Er du stor fan af 'Badehotellet', så kan du godt glæde dig, der er mere i vente.

1,5 million danskere har fulgt med på Andersens Badehotel i sæson syv af 'Badehotellet', hvor Tyskland har besat Danmark, hvilket også mærkes hos de ellers ferieglade gæster på hotellet.

Amanda fik reddet sit hotel i sidste øjeblik, men hvordan skal det gå Hr. Weyse og hans filmkarriere, vil Alice Frigh nogensinde komme sig over svigtet fra den falske Johan Ramsing, hvad skal der blive af Jan Larsen og Bertha, og finder Leslie og Nana sammen? Det får du måske svaret på til næste år, hvor 'Badehotellet' vender tilbage.

- Ja, vi arbejder med en fortsættelse af serien, men kan på nuværende tidspunkt ikke sige så meget mere. Andet end at vi vil springe et år frem, hvilket vil sige til sommeren 1941, fortæller forfatterparret bag hit-serien Stig Thorsboe og Hanna Lundblad til TV 2.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-stjerner: Vi er som søstre

Sæson syv efterlader Grosserer Madsen i et stort dilemma - skal han stoppe sit samarbejde med tyskerne og risikere, at datteren Amandas hotel overtages af tyskerne, eller skal han fortsætte med at bygge for tyskerne på Aalborg lufthavn, så Amanda kan have sit hotel i fred. Fru Madsen mener, at der må være en tredje mulighed.

- Næste sæson må vise, om de har fundet den, udtaler Stig Thorsboe og Hanna Lundblad til TV 2.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-skuespiller om sin rolle: Jeg skulle ikke lave filmskuespil

Er et oprør på vej?

Forfatterparret afslører, at sommeren 1941 vil blive anderledes end året før.

- Det første chok over besættelsen har fortaget sig. De forandrede forhold ser ud til at blive permanente. Mens nogen ser ud til at have affundet sig med tyskernes tilstedeværelse, ulmer der hos andre et oprør, udtaler Stig Thorboe og Hanna Lundblad.

Det bliver ottende sæson af 'Badehotellet', der kommer til at rulle over skærmen i 2021. Serien blev sendt første gang 30. december 2013 og voksede til at blive den mest sete tv-serie i TV 2s historie.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-skuespiller indrømmer: Vild med Severin og Leander

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-skuespiller indrømmer: Jeg var castet til en anden rolle