Forlist ferieflirt: 'Robinson'-Mie single igen

'Robinson'-deltageren havde fundet sød musik i en fyr langt væk hjemmefra.

Da 'Robinson'-deltagerne Mie og Lukas i sommer drog mod Thailand, opstod der sød musik.

Det er dog ikke rejsemakkerne, som ofte har måttet slå fast, at de kun er venner, der fik øjnene op for hinanden.

LÆS OGSÅ: Sarah Dohn indrømmer løgn

Under sydens sol var det Mie, der var heldig at finde en fyr at forsøde ferien med, fortæller hun til Realityportalen til Oktoberfest i Forum.

- Der møder jeg en australsk fyr, og ham er jeg sammen med i Thailand og har lige besøgt ham i Australien, lyder det fra Mie, der dog tilføjer:

- Det gik ikke helt, som jeg havde forventet, det ville gå. Men jeg havde en god tur og har set meget af Australien, og oplevet det, og det var mega fedt, men det gik ikke, som jeg havde forventet.

Mie, der kun netop er hjemvendt fra 'down under', ser nemlig ikke de store fremtidsudsigter i den australske flirt - og her er det altså ikke distancen, der spænder ben.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz castet til 'Robinson'

- Det tror jeg faktisk ikke, det er. Mit arbejde er jo på computeren, så den ville jeg kunne tage med alle steder i verden, så lige det er ikke en hæmsko for mig, forklarer hun og fortsætter:

- Men vores kommunikation er ikke så god. Ikke engang sprogbarrierer, men vores værdier og sådan passer måske ikke helt sammen.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne afslører detaljer om lille ny

På trods af, at 'Robsinson'-detltageren fortsat har en smule kontakt til den australske fyr, forsikrer hun potentielle bejlere:

- Jeg er på datingmarkedet igen.

LÆS OGSÅ: Lotte Kejser deler voldsomme billeder: Kæmpe blåt øje