Efter voldsomt utroskab mod Camilla Frederikke: Nye oplysninger hele tiden

Camilla Frederikke finder hele tiden ud af flere detaljer om den mand, der i flere måneder har ført hende bag lyset.

I sidste uge kunne den populære influencer Camilla Frederikke fortælle, at hun var blevet bedraget noget så groft af en mand, hun havde indgået i en romantisk relation med.

LÆS OGSÅ: Efter lejlighedskøb: Helena vil fjerne Kaspers 'Paradise'-fortid

I et hudløst ærligt opslag på Instagram fortalte Camilla Frederikke i torsdags om, hvordan manden havde kørt et dobbeltliv siden november.

- Du har løjet mig direkte op i hovedet fra dag et, mens du har skrevet med andre, datet andre og haft sex med andre. Sikke en ussel, ækel og lille mand du er, skrev hun blandt andet i opslaget.

Den voldsomme opdagelse er stadig helt frisk hos Camilla Frederikke, og derfor var det da også en berørt 'Good luck guys'-stjerne, som Realityportalen/HER&NU mødte på den røde løber til premiere på 'Dune: Del 2' i weekenden.

- Det er ingen hemmelighed, at det har været virkelig hårdt og er virkelig hårdt, og jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle komme her i aften, for jeg er stadig meget påvirket af situationen. Det er første gang, jeg har oplevet det i denne grad, og det gør rigtig ondt, fortalte Camilla Frederikke.

LÆS OGSÅ: Nu skal han i gang: Fetterlein scorer nyt job

Bliver nødt til at holde igen

Camilla Frederikke fandt først ud af, at manden var gået bag ryggen på hende, da en anden kvinde kontaktede hende og gjorde hende opmærksom på de mange løgne, og dét blev skubbet til den første af mange dominobrikker, der kunne afsløre det helt store bedrag mod både Camilla Frederikke og en række andre kvinder.

Men selvom Camilla Frederikke har kunne beskrive ganske detaljeret, hvordan manden blandt andet var taget på ferie med en anden kvinde, at han havde bagtalt hende til andre og at han på én og samme aften var sammen med flere, så er det ikke slut endnu med de ubehagelige sandheder.

- Der kommer nye oplysninger hele tiden, som jeg ikke har vidst, så det er en rigtig svær tid, fortalte Camilla Frederikke og fortsatte:

- Der er så mange flere oplysninger, som jeg kommer ud med på et tidspunkt, men lige nu holder jeg det for mig selv for at passe på mig selv. Jeg vil ikke sige, at jeg er bange, men der er nogle ting, der gør, at jeg bliver nødt til at holde lidt igen.

LÆS OGSÅ: Basim afslører stor nyhed: Det er på tide

Der er flere, end man tror

Alligevel har Camilla Frederikke delt ganske råt ud om sine oplevelser, og det er blevet taget rigtig godt imod.

- Folk har været helt fantastiske og virkelig støttende. Det betyder rigtig meget, fortalte hun og tilføjede, at hun havde gjort sig en del overvejelser, inden hun delte sin historie med sine godt 70.000 følgere:

- Men jeg har også bare brug for at stå op for os kvinder, der oplever den her slags. For jeg tror, at vi er flere, end man tror, der oplever gaslighting og bliver ført bag lyset.

Camilla Frederikke er dog omgivet af et støttenetværk, som hun læner sig op af i denne svære tid.

- Jeg prøver at være sammen med dem, der virkelig betyder noget for mig, som jeg ved elsker mig og er der for mig. Jeg er en person, der er dårlig til at række ud efter mennesker, når jeg har det skidt, så jeg holder mig også meget for mig selv. Men jeg har min lille hund og nogle gode, nære venner og min familie, afsluttede hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Good Luck Guys'-stjerne afslører vild tatovering