Basim afslører stor nyhed: Det er på tide

Nu er der endelig et nyt album på vej fra hitmageren.

Den seneste tid har Melodi Grand Prix-stjernerne reddet på en bølge af opmærksomhed, der nåede sit højeste i lørdags, da årets største musikfest løb af stablen.

LÆS OGSÅ: DR-deltagere er blevet mødre til tvillinger

Men selvom den stærke strøm fra programmet er ved at aftage, så kan Basim stadig mærke efterskælvene fra al den kærlighed, han modtog, da han optrådte med sangen 'Johnny' i lørdags og fik flest stemmer fra seerne.

Det fortæller han, da HER&NU spørger ham, hvad fremtiden byder på nu, hvor grandprixet er ovre, og det blev Saba, der som juryens favorit høstede sejren og skal tage turen til Malmø for at repræsentere Danmark i Eurovision til maj.

- Det har været nogle vanvittige og fantastiske dage efter i lørdags, og jeg er overvældet af kærlighed og taknemmelighed. Jeg er bare glad, fortæller en næsten mundlam Basim og fortsætter:

- Lige nu skal 'Johnny' have love til at leve videre. Der var mange, der hørte nummeret for første gang i lørdags, og der er mange, der stadig hører nummeret. Folk har taget ekstremt godt imod det. Historien om ham kører derudaf.

LÆS OGSÅ: Simon Stenspil afslører nyt tv-projekt: En drengedrøm

Den 31-årige hitmager kan dog også løfte sløret for, at det ikke er slut med de ærlige lydbølger fra ham. Der er nemlig mere på vej.

- Jeg må se, om der er flere historier, jeg har lyst til at dele. Det er ved at være på tide at åbne op. Mon ikke der kommer et album på et tidspunkt med flere historier, som jeg selv synger. Hvornår vides ikke, lyder det kryptiske svar fra Basim, der senest udgav et album tilbage i 2009 og siden da har udgivet singler og skrevet hits for andre kunstnere.

LÆS OGSÅ: Özlems bror udvist af Danmark: Jeg er både ked af det, vred og splittet

Stjernen bekræfter dog, at han allerede er i gang med at putte ingredienser i musikgryden, for et nyt album er allerede ved at blive lavet.

- Det er noget, jeg er i gang med. Jeg er sideløbende i studiet og har været i gang med at skrive sange. Jeg har også en masse sange liggende, som jeg synes skal ud på et tidspunkt, afslutter Basim.

LÆS OGSÅ: Dansk sanger i kørestol: Kom til skade under show