Thor Farlov til Echo Prisen
Thor Farlov til Echo Prisen

Dansk sanger i kørestol: Kom til skade under show

Thor Farlov må tage hjem fra en skitur i kørestol og kan se frem til, at han i en periode skal være i selskab med et par krykker.

Tager man på skiferie, tager man også imod den risiko, at man kan slå sig noget så grumt, når man bevæger sig i høj fart ned af stejle, glatte bakker.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard åbner op om stor sorg: Ikke set datteren i årevis

Artiklen fortsætter under videoen...

Det var dog ikke iført ski og på et underlag af sne, at 24-årige Thor Farlov kom til skade under en skitur. Det var iført sko på så stabilt et underlag som en scene.

Til sine godt 136.000 følgere på Instagram har sangeren i går delt en video, hvor han er lænket til en kørestol med tilhørende krykker, mens han bliver skubbet rundt af sin kammerat. Til HER&NU uddyber han, hvordan han endte der.

- Jeg kom desværre til skade under et show i onsdags i Alperne. Heldigvis intet brækket, men en forvredet ankel. Så det var ikke engang på ski. Det er heldigvis ikke verdens undergang, fortæller en optimistisk Thor.

Det tidligere medlem af Citybois landede forkert på sin ankel under et hop, hvilket resulterede i, at hans venstre fod skred.

LÆS OGSÅ: Bliver Elvira-sagen en del af 'Diamantfamilien'? Nu svarer TV 2

Du kan selv se Thors opslag herunder: