Camilla Frederikke udsat for psykisk vold: Traumatisk oplevelse hos lægen

Influenceren havde søgt hjælp hos lægen, men turen endte langtfra, som hun havde håbet.

For godt en måneds tid siden fortalte Camilla Frederikke, at hun gennem længere tid havde været udsat for voldsomt utroskab og var blevet bedraget groft af en mand, der havde lovet hende hele verden, men i stedet kørte et dobbeltliv i al den tid, de havde indgået i en kærlighedsrelation sammen.

LÆS OGSÅ: Maria Krogh skal giftes på lørdag: Sådan bliver brylluppet

- Du har løjet mig direkte op i hovedet fra dag et, mens du har skrevet med andre, datet andre og haft sex med andre. Sikke en ussel, ækel og lille mand du er, skrev hun blandt andet, og hun har senere tilføjet, at det hele tiden tikker ind med nye oplysninger om, hvad manden har gjort.

Den voldsomme opdagelse har ikke været nem for den populære influencer at håndtere, og i en video på TikTok fortæller hun, hvordan oplevelsen har sat sig i kroppen, og at den seneste tid har budt på både søvnløse nætter og manglende appetit.

- Det er så svært at indrømme, at man er et sted, hvor man ikke er herre over sine egne tanker længere, og hvor utryghed, ængstelighed, tomhed og magtesløshed fylder så meget i ens hoved, at man hverken kan sove, ikke spiser normalt og føler sig så tom og fyldt op med følelser på samme tid. Der sker så mange ting i hovedet, at jeg ikke selv føler, jeg kan følge med, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard afslører stor værtsrolle

Ville ikke give hende hjælp

Camilla Frederikke har i sidste uge haft en tid hos sin læge med formålet at få en henvisning til en psykolog, så hun kan få hjælp til at håndtere alle de ting, der sker i hendes liv for tiden.

Det gik dog ikke helt, som hun havde forventet.

LÆS OGSÅ: Søstrene fra 'Først til verdens ende': Begge forelsket i Jacob

- Jeg havde en af de mest traumatiske oplevelser hos min læge den anden dag, og jeg er virkelig ked af det. Jeg har været nede siden da på grund af det, fortæller 'Good luck guys'-stjernen og fortsætter:

- Jeg forklarede lægen, hvad jeg har oplevet, og hvad jeg går igennem, og at jeg er taget til lægen for at få psykolghjælp. Det ville hun ikke give mig. Hun begyndte i stedet at fortælle mig om skovterapi, og hvordan det at gå ud i naturen og kramme træer kan hjælpe mig.

Camilla Frederikke har tidligere fortalt, at hun har et støttende netværk omkring sig, men hun forklarer også, at det er svært at snakke med sine venner om det, fordi de ikke kan sætte sig ind i, hvad hun gennemgår.

- Da lægen spurgte, om jeg havde nogen at snakke med, svarede jeg ja, men jeg føler ikke, at de kan redde mig og kan hjælpe 100%, for de har også deres eget liv. Så sagde lægen bare, at det er også en god tid, hvor man kan få ryddet ud i sine venner og dem, der ikke lytter til en, fortæller hun og fortsætter:

- Men det er ikke, fordi de ikke lytter. Det er fordi, det er så svær en situation at være i, både for mig og mine nærmeste. Det er ikke altid, man har de rigtige værktøjer til at hjælpe en person videre. Det er da ikke nu, jeg skal rydde ud i mine venner, når jeg har allermest brug for dem.

LÆS OGSÅ: Mille Gori afslører nyt tv-program

Kørt længere ned

Til sin overraskelse blev Camilla Frederikke også spurgt ind til, om det kan være en psykisk lidelse, der lurer.

- Det ved jeg ikke. Det er derfor, jeg er her, lød Camilla Frederikkes svar.

- Nu skal jeg udfylde en masse papirer om angst og depression. Det her kører mig endnu længere ned. Jeg har virkelig bare brug for at snakke med nogen. Det handler ikke om, at jeg skal have en diagnose. Jeg skal bare have nogle værktøjer.

- På grund af min baggrund, hvor jeg har haft en spiseforstyrrelse, som er en psykisk lidelse, så ved jeg, at det at tale med nogen, som ikke kender en og som har nogle redskaber til at hjælpe en videre, kan være rigtig sundt. Det prøver jeg også meget diplomatisk at forklare hende.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører graviditet

Svært ved at bede om hjælp

Den seneste tid har Camilla Frederikke forsøgt at håndtere tingene på egen hånd, men hun er nået til et punkt, hvor hun ikke længere kan klare det selv. Og for hende var det en udfordring at nå frem til den erkendelse.

- Jeg fortæller, hvor svært det har været bare at ringe og bestille tid og komme ned til lægen, og så at få at vide, at hun ikke er sikker på, om jeg overhovedet skal have hjælp?, lyder det fra en frustreret Camilla Frederikke.

LÆS OGSÅ: Ærlige Helena Witt: Jeg er ensom

- Det er især svært at række ud, når man plejer at klare tingene selv. Jeg har svært ved at række ud efter mennesker generelt, og når jeg endelig gør det, så er det fordi, jeg virkelig har brug for hjælp.

Du kan selv se Camilla Frederikkes video herunder:

@camillafrederikke psykisk vold er ligeså slemt som fysisk vold, og at bede om hjælp er IKKE en svaghed, men en styrke & burde blive taget seriøst ❤️‍🩹 #mentalsundhed #psykiskvold #storytime ♬ original sound - CAMILLA FREDERIKKE