De bedste podcasts i kendisland

Vi giver dig et overblik over de bedste podcasts, der enten handler om eller har besøg af kendisser.

For tiden står den for de fleste på frokoster, familiehygge og forårssol, men har du brug for at komme lidt væk fra larmen og få dit kendisfix, så har vi her samlet de bedste podcasts, der tager dig en tur til kendisland.

LÆS OGSÅ: Tessa springer ud som skuespiller

Marcus og Realitypanelet

Marcus Alvarado tager lytterne med ud i den landsdel, der hedder realityland, hvor han med hjælp fra et panel af realitystjerner hver uge hjælper andre kendisser ud af deres mediestorm. Realitypanelet finder da også ofte inspiration i de vilde historier fra kendisland, for i slutningen af podcasten deler de selv saftige hemmeligheder fra deres eget liv.

Da der altid er flere realitystjerner med i panelet, så formår de ofte i bedste realitystil at tale lidt over sig, når det kommer til de andre gæster.

Indtil nu har podcasten været sendt på 24syv, men fra den 26. april kan den høres med Realityportalen i ryggen.

Lyt til 'Marcus og Realitypanelet' her.

LÆS OGSÅ: Geggo røber: Fik overraskende svar fra lægen

Skål Søster

Kom til fredagsbar hos ALT for damerne, hvor toastmasters Rikke Dal Støttrup og Caroline Højrup Heidemann hver uge har kendte danske kvinder forbi til en skål, hvor de ser tilbage på ugen, der er gået, gennem kvindeøjne.

Det bliver både personligt, sjovt og seriøst, når ugens højde- og lavpunkter vendes og den de kvinder, der "tog en for holdet", hyldes.

Lyt til 'Skål Søster' her.

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard mistede sin bror som 12-årig: Det smadrede mit hjerte

Det, vi taler om

'Det, vi taler om' kalder sig selv for "Danmarks bedste sladdermagasin", og sladret bliver der i hvert fald, når der bliver gravet i aktuelle historier fra kendisland, der spænder hele vejen fra gangene på Christiansborg gennem den kulørte presse til sportens verden. Ditte Okman styrer sladrens gang og får ofte besøg af forskellige kendisser, der bramfrit, sjovt og ærligt tager sladderen seriøst hver fredag.

Programmet startede i sin tid på Radio24Syv, har været en tur forbi B.T., og nu kan man høre den på Podimo.

Lyt til 'Det, vi taler om' her.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch færdig med 'Løvens hule': Jeg savner det ikke

112 for knuste hjerter

'112 for knuste hjerter' kalder sig selv for en "kærlighedsambulance", hvor vært Maria Jencel sidder bag rattet og tager sammen med en kendt gæst lytterne med på en køretur, hvor der undervejs bliver talt om kærlighed, når den gør ondt.

Snakken falder hver onsdag på både den kendte gæsts egen hjertesorg og rejse for at komme videre, og også lytternes knuste hjerter får en indsprøjtning.

Lyt til '112 for knuste hjerter' her.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Martin afslører: Dater 13 år yngre tv-kendis

Kongehuset bag kulissen

Foretrækker du en tur til de royales land, så er 'Kongehuset bag kulissen' måske noget for dig. Her tager B.T.'s underholdningschef Fie West hver torsdag lytterne med bag de forseglede døre i verdens kongehuse.

Podcasten kalder sig selv både "kærlig og kritisk", når de forsøger at pille de største royale historier fra hinanden for at komme frem til, hvad der egentlig gemmer sig mellem linjerne.

Lyt til 'Kongehuset bag kulissen' her.

LÆS OGSÅ: Christiane med stor kærlighedserklæring til sygdomsramt mor

Mads og A-holdet

Ej at forglemme 'Mads og A-holdet', hvor dilemmamester Mads Steffensen i selskab med et hold af kendisser løser lytternes dilemmaer hver fredag.

Som noget nyt kan man nu om mandagen også lytte til 'Mads og A-holdet følger op', hvor der bliver fulgt op på nogle af de dilemmaer, der stadig rumsterer i hovedet.

Lyt til 'Mads og A-holdet' her.

LÆS OGSÅ: Mette og Michaels svære rejse: I fertilitetsbehandling på fjerde år

Sara & Monopolet

Sara Bro overtog monopolet fra Mads Steffensen tilbage i 2021, og hun vender på samme vis også dilemmaer med et kendispanel, der debatterer for og imod hver lørdag.

Det populære program har sendt på DR siden 2003, og selvom værten er ny, er formatet stadig det samme.

Lyt til 'Sara & Monopolet' her.

LÆS OGSÅ: Katrine Greis-Rosenthal afslører nyt om 'Sygeplejeskolen'