Christopher & Cecilie er blevet forældre

I lørdags blev parret forældre for første gang til en lille pige.

Den 29-årige musiker Christopher Nissen og den 30-årige model Cecilie Haugaard blev i lørdags forældre for første gang til en lille pige, der kom til verden på Rigshospitalet.

Det afslører de nybagte forældre på deres Instagram-profiler.

- Er smaskhamrende forelsket!! 20.02.21 er fra nu af min yndlings dag, skriver den nybagte mor Cecilie, der ellers først havde termin i starten af marts.

LÆS OGSÅ: Dansk eller tysk: Hvem er de tyske soldater fra 'Badehotellet'?

Også Christopher har stolt delt et billede med sine nu to prinsesser.

- Mine piger! Absolut kraftpræstation af den sejeste kvinde, jeg kender! Who run the world, lyder det fra Christopher.

LÆS OGSÅ: Christopher om at blive far: Jeg er rædselsslagen

Navnet på parrets datter er endnu ikke offentliggjort. Cecilie har nemlig fortalt, at parret først skal se an, om det valgte navn passer til deres lille pige.

Herunder kan du se Cecilies opslag

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse)

Herunder kan du se Christophers opslag

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Christopher (@christophermusiccom)

LÆS OGSÅ: Natasja Crone og Rasmus Tantholdt sælger hus og lejlighed

Indlagt den første tid

Tidligere har Cecilie fortalt, at hun de første døgn af deres lille piges liv ville være indlagt sammen med hende. Det skyldes, at Cecilie i tredje semester fik konstateret en infektion i urinen, hvorfor der skal holdes ekstra øje med det lille vidunder.

– Ifølge hospitalet kan en stafylokok udvikle sig af ingenting, vi har alle sammen bakterien på huden. Jeg kan ikke mærke det, men bakterien kan overføres til babyen under fødslen. Det kan i værste fald udvikle sig til meningitis og andre slemme ting, fortalte Cecilie til To the moon honey.

LÆS OGSÅ: Skal Mascha Vang have en søn?

Christopher og Cecilie blev gift den 1. juni 2019, og bryllupsfesten blev holdt i romantiske rammer på Helenekilde Badehotel i Tisvilde. Det var også i Tisvilde, hvor 28-årige Christopher tilbage i 2014 tog sig mod til at spørge, om Cecilie ville være hans kæreste. Dog faldt de allerede for hinanden på SPOT festival i Aarhus nogle måneder forinden.

For nylig købte Christopher og Cecilie et skønt rækkehus på københavnske Holmen med tilhørende bådeplads, mens de stadig venter på at få solgt deres lejlighed på Christianshavn.