CHOK: ’Badehotellet’ skulle ikke have en sæson 7

'Badehotellet' kører lige nu på syvende sæson, men det havde ingen turde håbe på, dengang det hele startede.

Da 'Badehotellet' havde sin første sæson for seks sæsoner tilbage, havde ingen af de nuværende skuespillere regnet med, at der nu ville komme en sæson syv.

- Da vi startede, fik vi en hård medfart af visse anmeldere. Men 'Badehotellet' viste sig at være en stor succes fra starten, så vi fortsatte, men jeg havde bestemt ikke regnet med, at vi skulle fortsætte så længe, fortæller Peter Hesse Overgaard, der spiller Hjalmar Aurland.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker indtager 'Badehotellet'

Ifølge Peter havde instruktøren snakket om, da de startede, at der skulle laves fem sæsoner, men ingen turde håbe på det.

Annette Støvelbæk, der spiller Alice Frigh, er meget enig.

- Det er jo sjældent, at vi får lov at opleve det i vores fag. Når en sæson filmes for 7. år, er det ret unikt og glædeligt.

LÆS OGSÅ: Ibi Makienok ser 'Date mig nøgen' med sin søn

Det stopper jo nok

Da Realityportalen var til pressemøde på sæson 7 af 'Badehotellet', var der ikke tvivl om, at alle skuespillerne have et ønske om at fortsætte 'Badehotellets' succes.

- Det stopper jo nok på et tidspunkt, og det vil da være frygtelig trist. Jeg ved ikke hvornår og hvordan, men det ser vi på fra år til år. Vi omtaler jo det her sted som vores familiested, fordi vi har været her så mange år. Så det bliver mærkelig, den dag det pludselig stopper. Det er stadig gode manuskripter, vi får, og det er sjovt at lave, og så ønsker man da, at det fortsætter. Jeg vil da håbe, at vi kører frem til, at krigen slutter, men der er kun to forfattere, og de skal også finde gejsten til at fortsætte, fortæller Peter Hesse Overgaard.

LÆS OGSÅ: Biseksuelle Sarah Grünewald afslører: Min kæreste er en…

Ligesom Peter har Anette ikke lyst til, at 'Badehotellet' skal have en ende.

- Det skal jo slutte på et tidspunkt, men det er virkelig blevet en fast del af mit liv. Det bliver virkelig mærkeligt, når det slutter, fortæller Anette Støvelbæk.

Sonja Oppenhagen, der spiller Lydia, bakker sine to kolleger op. Til spørgsmålet, 'hvilken sæson er din yndlingssæson', svarer Sonja:

- Det må være den næste, hvis der kommer en næste. Vi vil jo gerne fortsætte, og jeg tror, at der er meget at fortælle omkring krigen.

Om skuespillerne af 'Badehotellet' får lov at lave en sæson otte, vides ikke, men indtil da kan seere af 'Badehotellet' glæde sig over sæson syv, som lige nu sendes på TV 2 hver mandag kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Majbrit er ny i 'De unge mødre': Vi må acceptere vores kroppe

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor skal vi ikke have børn nu