Cecilie taler ud om vild fødsel: Fuld Christopher og ved at føde i taxa

Det var en meget hurtig og hektisk oplevelse for Cecilie, som kun lige nåede på hospitalet.

I et nyt afsnit af podcasten 'Too The Moon, Honey' fortæller Cecilie Haugaard om sin fødsel af sin og Christophers datter Noelle. Det viser sig nemlig, at det ikke var en helt udramatisk oplevelse.

LÆS OGSÅ: Ung mor stiller op til kommunalvalget

Om dagen d. 19. februar var Christopher ude på et job sammen med 'Rytteriet', hvor han smagte en masse gin, og da han kom hjem, var han ifølge modelhustruen i rigtig godt humør. De to havde skrevet sammen dagen igennem, hvor hun kunne mærke, der begyndte at ske noget i kroppen, hun troede dog bare, det var kraftige plukveer.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha Vang og kæresten Troels ankommer til Zulu Comedy Galla.

Til sidst måtte hun dog kalde ham hjem, men Christopher kom hjem med en flaske gin i hånden og mente, at den skulle de da lige smage, så han begyndte at mixe en gin og tonic til dem, mens Cecilie ikke var i tvivl om, at fødslen var godt i gang.

- Jeg sagde til ham, jeg tror, du skal sober up. dD skal ikke drikke den der, fortæller Cecilie i podcasten med et grin.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Min søn ser ikke sin biologiske far

Var ved at føde i taxaen

Som sagt så gjort, og herefter blev Christopher meget hurtigt ædru, fortæller hun. Parret gik i stedet for i seng, men fra klokken 2 om natten begyndte der at komme rigtige veer, og efter nogle hårde timer beder Cecilie sin mand om at få fat i taxaen. Turen ned ad trapperne til taxaen føles meget lang, og her bliver modellen nervøs.

- Jeg kan jo næsten ikke holde imod den der pressetrang. Jeg kommer ind i taxaen, og jeg kan næsten ikke holde det ud, så jeg lægger mig bare ned med lukkede øjne og skødet nede i hovedet på Christopher, stakkels taxamand. Jeg når så at have to veer, hvor jeg bare skriger som en eller anden stukken skrig, og så skriger jeg så meget, og han (taxamanden, red.)har ringet til fødemodtagelsen, for hvor skal vi hen, og der skriger jeg seriøst "Jeg presser hende ud nu", og jeg råber bare, og der er han såden "Vi er der om et sving", fortæller Cecilie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører kønnet

- Jeg kan seriøst huske, jeg tænkte; I skal bare vide, hun kommer nu, for jeg kan mærke hende, jeg kan mærke et hoved her nede. Og jeg rejser mig op, og der er mit vand så gået på den her taxatur. Og jeg kommer så humpende ind, og der er heldigvis ingen mennesker, for klokken er otte om morgenen.

Heldigvis var der ingen trafik på vejen fra Christianshavn til Rigshospitalet, hvor Cecilie skulle føde, så det tog kun et kvarter med taxaen, men køreturen føltes alligevel uendelig lang, og hun frygtede hele tiden at komme til at føde i taxaen.

Christopher tog imod datteren

Da Cecilie kommer ind på stuen, bliver hun mødt af sin jordemoder Pernille, som har fulgt hende gennem hele graviditeten og gerne ville være med til fødslen. Hun fortæller den kommende mor, at hun er 10 centimeter åben og klar til at begynde pressefasen.

LÆS OGSÅ: Nu tjekker Rikke Gøransson ind i TV3-program

- Min søde jordemoder Pernille står nede ved mit skræv, og Christopher står oppe ved mit hoved, og det er bare ham, der guider mig - jeg tror, han gentager, hvad hun siger, fortæller hun om selve fødslen.

Det hele tager kun 39 minutter, før datteren kommer til verden, og her har Cecilie fokus på, at hun ikke vil sprække, men da jordemoderen siger, at hun mistænker, at Cecilie får lukket af for ilttilførslen for datteren, går det stærkt, og alle tanker om mulige bristninger forsvinder. Datteren bliver presset ud på de næste to veer, og Christopher tager imod hende, hvorefter han lægger hende op på Cecilies bryst.

LÆS OGSÅ: Sara Bro om brud: Jeg har været for ked af det

Noelle er født til lyden af Stevie Wonders 'Isn't she lovely', og det var uden sammenligning Christopher, der græd mest på fødestuen efter modtagelsen, fortæller Cecilie, hvis første tanke var, at deres datter lignede en sød lille fisk med de store øjne, som babyer ofte har af at blive presset ud.

Her hele podcasten HER.