Cecilie afslører nye detaljer om datterens navn

Pigenavnet har længe været besluttet, og det var Cecilie, der en dag i graviditeten kom hjem og foreslog det. Nu fortæller hun, hvorfor valget faldt på lige netop Noelle.

Lørdag den 20. februar blev den 29-årige musiker Christopher Nissen og den 30-årige model Cecilie Haugaard forældre til en pige, og nu fortæller de, hvad den lille skal hedde.

Faktisk har det været besluttet længe, at hun skal hedde Noelle Nissen Haugaard, og der er flere grunde til, at stjerneparret straks var enige om navnet.

LÆS OGSÅ: Mathilde Caffey advarer ‘X Factor’-deltagerne

Det fortæller Cecilie Haugaard i den nyeste udgave af magasinet Gravid.

- Vi kan godt lide navnet, fordi det er både elegant og feminint og alt det, som vi forestiller os, at hun ikke bliver. For vi tror, at vi får en lille vildbasse, hvis hun altså kommer til at ligne os, og så giver navnet en god modvægt til det. Der er også så mange søde kælenavne til Noelle; Noey, Noelse, Nono. Hun kommer til at hedde Nissen Haugaard til efternavn – og så bliver hun jo til jule-Nissen i december. Så det er også lidt sjovt. Og det må gerne være lidt uhøjtideligt, samtidig med at navnet betyder noget stort og vigtigt, siger hun til Gravid.

LÆS OGSÅ: Brutal kamp: Rønne beskytter Linde

Kender ingen, der hedder det

I magasinet Gravid fremgår det også, at det var Cecilie, der en dag i løbet af graviditeten kom hjem og foreslog Noelle, og Christopher var med på idéen med det samme.

- Jeg kan ikke huske, hvor jeg har det fra, og jeg kender ikke nogen, der hedder det – og det, synes jeg faktisk, er lidt rart; at hun højst sandsynligt får det meget for sig selv, fortæller hun i magasinet.

LÆS OGSÅ: Christopher og Cecilie er blevet forældre

Søndag valgte Cecilie at afsløre navnet på sin Instagramprofil, og det lyder til, at Noelle nok også kommer til at blive kaldt alt andet end Noelle i fremtiden - og allerede bliver det.

- Noelle Nissen Haugaard. Aka. Julenissen, Lilleprut, Bumler, Noey, Noelse, Basse, Minimouse, Susdelle og Lykkepillen, skriver den nybagte mor i opslaget på instagram.

Noelle betyder fødsel på latin og jul på fransk, hvilket hænger godt sammen med, at både Christopher og Cecilie er vilde med både jul og Frankrig, hvor de begge har været mange gange.

LÆS OGSÅ: Amalies vilde vægttab: Sådan tabte jeg mig

Læs hele artiklen i magasinet Gravid, som er på gaden den 18. marts. Her fortæller Cecilie Haugaard blandt andet også, hvordan parret gerne vil opdrage deres datter. 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cecilie Haugaard (@cillemouse)