Blachman afslører: Selvfølgelig er jeg blevet spurgt

Thomas Blachman tøver om ny sæson 'X Factor'.

Fredag aften løb 17. sæson af 'X Factor' over skærmen med et brag af en finale i Arena Randers, hvor Helene Frank løb med sejren. Her blev det også afsløret, at der kommer en sæson mere af 'X Factor', men hvem dommerne bliver, vides endnu ikke.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Smidt ud af 'X Factor'-finalen

Den garvede dommer Thomas Blachman ligger dog lunt i svinget til at fortsætte - det er helt op til ham selv.

- Lige nu skal vi alle sammen have nogle dage til at tænke over det, men selvfølgelig er jeg blevet spurgt. Selvfølgelig spørger de mig, men det skal jeg lige tænke over, fortæller Blachman, der er taknemlig for at være blevet spurgt, om han vil tage en tur mere ved dommerbordet.

For Blachman er det dog svært at forklare, hvad der skal til, før han vil sige ja, men derimod har han også svært ved at fortælle, hvorfor han skulle sige nej.

- Hvis jeg kan komme op med en idé. Jeg er nødt til at gøre det på min egen måde og ud fra, hvor jeg kommer fra, fortæller Blachman og tilføjer:

- Jeg kan godt lide hårdtslående ting, og der skal nok skrues op for noget dramatisk og ikke så meget jazz. Der er mange overvejelser i det. Jeg gider jo ikke lave om på det, jeg holder meget af for at have en chance for at vinde.

LÆS OGSÅ: Christopher inden 'X Factor'-live: Sætter ord på hustruens shitstorm