Berørt Dennis Knudsen nægter sig skyldig

Kendisfrisøren nægter sig skyldig i vanvidskørsel.

Det var en tårevædet Dennis Knudsen, der for kort tid siden stillede op til interview foran retten i Aarhus, hvor han er tiltalt for to tilfælde af hærværk samt grov vold og vanvidskørsel. Han ankom sammen med sin advokat Mette Grith Stage, der først tog bladet fra munden.

LÆS OGSÅ: Følg sagen live: Dennis Knudsen for retten

- Dennis nægter sig skyldig i vanvidskørsel, og jeg synes, at det at kalde det vanvidskørsel i den her sag er en lille smule misvisende. Vanvidskørsel er jo sædvanligvis, når der er en, der kører med stoffer i blodet i den modsatte side af motorvejen med 170 i timen, det er jo slet ikke det, der er tilfældet her, lyder det fra Dennis Knudsens advokat Mette Grith Stage.

LÆS OGSÅ: Få overblikket: Det er Dennis Knudsen anklaget for

Dennis selv var tydeligt berørt, men han holder hovedet højt og afventer sagens udvikling i løbet af i dag og i morgen.

- Jeg vil lade dommeren afgøre, hvordan straffen nu en gang bliver. Alenefar med tre små børn på en ferie, og nogle gange gør man nok det som forælder, at man får en nedsmeltning, og den undskylder jeg stadig for, og jeg er rigtig ked af det, der skete, fastslog Dennis Knudsen

- Jeg håber, jeg kan gå på juleferie med en god mavefornemmelse, og at jeg har fået den straf, jeg er berettiget, og jeg håber, det bliver på den gode side, så jeg kan få en glædelig jul med mine børn, lyder det fra Dennis Knudsen, som bliver afbrudt af sin advokat, da den fremmødte presse spørger, hvad han mener, han er berettiget til:

LÆS OGSÅ: Kesslers datter i voldsom ulykke

- Det synes jeg, vi skal lade dommeren afgøre, vi går jo efter, at Dennis skal frifindes efter straffelovens bestemmelse om vold. Det er jo den, man sædvanligvis rejser tiltale efter i sager, hvor der er sket noget med en bil, som det er tilfældet her, og det er det, der vil være vores påstand, lyder det fra Mette Grith Stage

LÆS OGSÅ: Jesper Buch oplærte ny hanløve

Læs mere om sagen, og hvad Dennis Knudsen er tiltalt for HER.