'Bachelor'-Eva bekræfter: Har fundet kærligheden

Det er ikke hvem-som-helst, der er løbet med skønhedens gunst.

Eva Lund Rasmussen, der sidste år tonede frem på skærmen i 'Bachelor', svæver for tiden på en lyserød sky.

Hun har nemlig fundet sig en fyr, der forsøder tilværelsen.

LÆS OGSÅ: Store udfordringer under optagelserne til 'Badehotellet'

Det bekræfter den 31-årige krøltop overfor HER&NU/Realityportalen.

- Han er den vildeste gentleman, som jeg aldrig har oplevet det før. Han er virkelig opmærksom på mine behov, før jeg selv tænker over, at det er et behov. Og så er han bare fucking lækker. Virkelig lækker, fortæller Eva om sin udkårne og tilføjer:

- Så har vi det sjovt sammen og kan være ret naturlige overfor hinanden. Vi har begge en lidt skør side - det må ikke blive for trivielt, der skal være lidt frihed.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er tilbage

Overvejede at droppe 'Bachelor'

Fyren, som ønsker at forblive privat, er dog ikke et helt nyt bekendtskab.

Blot 14 dage før, Eva tog til Caribien for at date Kasper Skak og Philip Berg i TV 2-hittet, havde turtelduerne nemlig matchet på Tinder - og faktisk var den mystiske fyr næsten skyld i, at Eva droppede sin medvirken i programmet.

LÆS OGSÅ: Josephine Skriver er blevet mor

Det skete som bekendt ikke, ligesom Eva da heller ikke fandt den store kærlighed i programmet. Derfor genoptog hun og Tinder-fyren kontakten, da hun vendte retur til Danmark.

- Der var nok ikke helt den samme interesse, men vi sås stadig ret meget. Og da det kom til, man skulle finde ud af, om det skal være noget seriøst eller ej, fandt vi ud af, vi nok var bedre som venner, fortæller hun og fortsætter:

- Vi var enige om, at vi gerne ville have hinanden i vores liv, og så måtte vi jo bare få det til at fungere som venner.

Efter et år, hvor de to blot har været venner og blandt andet delt datinghistorier med hinanden, har Amors pil dog atter gjort sit indtog.

- Lige pludselig skete der bare et eller andet, og først havde vi nogle samtaler om, at det ikke gik, fordi vi ikke ville risikere vores venskab. Så prøvede vi at lade være, men det kunne vi ikke. Så blev det bare mere og mere seriøst, og det var ret hurtigt, vi var enige om, at vi ikke skulle være sammen med andre.

LÆS OGSÅ: Teresa forklarer kæresterygter med Teitur

Parret, der har ses siden maj, er enige om, at de tager det stille og roligt, hvorfor de da heller ikke har sat en titel på forholdet endnu - men meget tyder på, at det går i den rigtige retning.

- Uofficielt bor jeg hos ham. Jeg har ikke rykket adresse, men jeg har alle mine ting der, fortæller Eva.