ÅRH: Se Christophers søde hyldest

Christopher og Cecilie fejrer kærligheden og en milepæl i parforholdet.

I går kunne Christopher og Cecilie Haugaard fejre 7 års dag sammen som kærester, men der er intet, der tyder på, at det celebre par, som 20. februar blev forældre for første gang, er ramt af den ellers så velkendte 7 års krise. På sin Instagram hylder Christopher sin udkårne og giver et indblik i den store kærlighed, han føler til sin hustru.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

- For 7 år siden kyssede jeg dette smukke ansigt for første gang, og det er nok det bedste træk, jeg nogensinde har lavet. Du er stadig det sjoveste, mest sultne og mest elskelige menneske, jeg kender. Du er skabt til at være mor, og jeg som ikke troede, det var muligt at elske dig mere, end jeg allerede gjorde, fastslår Christopher.

LÆS OGSÅ: Christophers piger i risikozonen: Skal indlægges med baby

Cecilie svarer i en kommentar til billedet med en række hjerte-emojis og ordene "Højere end du aner". Det er dog ikke kun Christopher, der har søde ord i ærmet i anledning af parrets årsdag. Cecilie giver også sin mand et par pæne ord med på vejen på sit offentlige forum.

- Syv år Niller (reference til filmen 'Den eneste ene', red.). Tak for dig og vores datter. For evigt din, skriver Cecilie på Instagram til et par billeder af parret, og på en story supplerer hun:

LÆS OGSÅ: Skal Mascha Vang have en søn?

- For syv år siden faldt jeg pladask for dig. Tak for et liv fuld af grin, varme og uendelige mængder kærlighed. For evigt din.

Se de søde billeder og opdateringer fra det hotte par, som altså nu har været sammen i syv år, herunder:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Christopher (@christophermusiccom)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Cecilie Haugaard (@cillemouse)