Andreas Jebro indrømmer: En kold fornøjelse

Det var en kold fornøjelse, da optagelserne til 'Badehotellet' foregik udendørs ved den jyske vestkyst.

Det er ikke alle skuespillerne i 'Badehotellet', der får fornøjelsen af at komme med på udendørsoptagelser ved den jyske vestkyst, hvor bl.a.  badescenerne og strandscenerne bliver optaget.

Men denne sæsons nye stjerne Andreas Jebro, som spiller arkæologen Claus Willumsen, der har andre planer end at deltage i udgravningerne af Gorm Den Gamle, fik også Jyllandsturen med rollen.

- Jeg startede med at tage en uge over til vestkysten på location, hvor vi optog busscenen ved ankomsten, og scenen, hvor Bertha (Lucia Vinde Dirchsen, red.) og Claus Willumsen ligger på lur i klitterne. De får lige pludselig et fælles projekt og skal samarbejde om at skaffe informationer, fortæller Andreas Jebro, 36, der selvom han er en dobbelt Reumertprisbelønnet teaterskuespiller ikke er så vant til at tage udendørs og spille som om, det er sommer og høj sol.

LÆS OGSÅ: Cathrine efter tv-exit: Jeg fortryder, at jeg tog hjem


 Andreas Jebro og Lucia Vinde Dirchsen får kam til deres hår inden optagelser (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

- Det er godt, at det ser så godt ud på billederne, for det var meget køligere, end det ser ud til. Det sjove er, at den uge, hvor vi optog udendørs i Jylland, det var en uge, hvor det var sindssygt godt vejr i København. Det hørte jeg, når jeg ringede hjem til Amalie. Men når man så tog nordenfjords helt ude til Vesterhavet, så var det som at tage til et andet land. Det var smukt, men det blæste meget koldt, og det føltes mere som en forårsdag end en sommerdag, siger Andreas grinende, der er gift med 'Badehotellets' Amanda, Amalie Dollerup. Optagelserne er scenen, hvor Bertha er på spiontogt mod tyskerne og reddes af Claus Willumsen.

- Jeg var heldigvis i mit hørjakkesæt under optagelserne, mens Lucia sin tynde sommerkjole led mere i kulden, end jeg gjorde.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendtes søde fastelavns-børn

LÆS OGSÅ: Merete Mærkedahl efter arbejdsmarathon: Jeg prøver at finde en hverdag

LÆS OGSÅ: CHOK! Mascha Vang i slemt uheld
Det er ikke alle skuespillerne i 'Badehotellet', der får fornøjelsen af at komme med på udendørsoptagelser ved den jyske vestkyst, hvor bl.a.  badescenerne og strandscenerne bliver optaget. Men denne sæsons nye stjerne Andreas Jebro, som spiller arkæologen Claus Willumsen, der har andre planer end at deltage i udgravningerne af Gorm Den Gamle, fik også Jyllandsturen med rollen. - Jeg startede med at tage en uge over til vestkysten på location, hvor vi optog busscenen ved ankomsten, og scenen, hvor Bertha (Lucia Vinde Dirchsen, red.) og Claus Willumsen ligger på lur i klitterne. De får lige pludselig et fælles projekt og skal samarbejde om at skaffe informationer, fortæller Andreas Jebro, 36, der selvom han er en dobbelt Reumertprisbelønnet teaterskuespiller ikke er så vant til at tage udendørs og spille som om, det er sommer og høj sol. LÆS OGSÅ: Cathrine efter tv-exit: Jeg fortryder, at jeg tog hjem Andreas Jebro og Lucia Vinde Dirchsen får kam til deres hår inden optagelser (Foto: Mike Kollöffel/TV 2) - Det er godt, at det ser så godt ud på billederne, for det var meget køligere, end det ser ud til. Det sjove er, at den uge, hvor vi optog udendørs i Jylland, det var en uge, hvor det var sindssygt godt vejr i København. Det hørte jeg, når jeg ringede hjem til Amalie. Men når man så tog nordenfjords helt ude til Vesterhavet, så var det som at tage til et andet land. Det var smukt, men det blæste meget koldt, og det føltes mere som en forårsdag end en sommerdag, siger Andreas grinende, der er gift med 'Badehotellets' Amanda, Amalie Dollerup. Optagelserne er scenen, hvor Bertha er på spiontogt mod tyskerne og reddes af Claus Willumsen. - Jeg var heldigvis i mit hørjakkesæt under optagelserne, mens Lucia sin tynde sommerkjole led mere i kulden, end jeg gjorde. LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendtes søde fastelavns-børn LÆS OGSÅ: Merete Mærkedahl efter arbejdsmarathon: Jeg prøver at finde en hverdag LÆS OGSÅ: CHOK! Mascha Vang i slemt uheld