Anders Breinholt langer ud: Usympatiske røvhuller

Anders Breinholt Raser over Lauritz.com

Smilet stivnede hos Anders Breinholt, 50, da han opdagede, at de mange penge, han har brugt på en velgørenhedsauktion, ikke er blevet afleveret til SMILFonden, men nu risikerer at være tabt i Lauritz.com’s betalingsstandsning.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne er blevet far

Lauritz.com-ejerne Bengt
Sundstrøm, 68, og Mette Rode
Sundstrøm, 56, er blandt prins
Joachim og prinsesse Maries
nære venner. Her ses de på vej
til fest på Amalienborg.
Lauritz.com-ejerne Bengt Sundstrøm, 68, og Mette Rode Sundstrøm, 56, er blandt prins Joachim og prinsesse Maries nære venner. Her ses de på vej til fest på Amalienborg.

I april betalte han 30.000 kroner plus hammerslagsgebyr på 7.500 kroner for én af FCK-spilleren Rasmus Falks trøjer, der var udsmykket af børn, som er indlagt på Rigshospitalet.

Selvom det nu er mere end tre måneder siden, har Lauritz.com endnu ikke udbetalt pengene til SMILfonden, der er en velgørende forening, som støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Flasher bryster under frieri

De skulle have over 400.000 kroner udbetalt for auktionerne, men auktionshuset gik i forrige uge i rekonstruktion i et forsøg på at afværge en konkurs.

Sisse Fisker frygter at måtte
aflyse aktiviteter for syge
børn.
Sisse Fisker frygter at måtte aflyse aktiviteter for syge børn.

Ifølge finans.dk er Lauritz.coms samlede gæld 148,6 millioner kroner. Heraf løber gæld til kunder op i 50 millioner.

LÆS OGSÅ: Bekræfter: 'Vild med dans'-dommer vender tilbage

– Det er desværre ikke første gang, at Lauritz.com er lidt for smarte i en fart. Nu er de ved at gå konkurs, og deres forretning er stadig åben, hvilket virker stærkt kritisabelt. Men hvem ved, måske sidder stifterne og direktørerne, Bengt Sundstrøm og Mette Rode Sundstrøm, på deres chateau et sted i Europa og har det fedt? Eller også er de ved at finde de penge, som de skylder SMILfonden og mange flere. Indtil det sker, synes jeg, I er nogle usympatiske røvhuller, lyder det fra en skuffet Anders Breinholt.

Sisse Fisker, 46, der er stifter og bestyrelsesformand i SMILfonden, fortæller, at det får store konsekvenser.

LÆS OGSÅ: Kandis-bassist er død: Blev kun 56 år

– De penge mangler SMILfonden nu til efterårsaktiviteter for syge børn i hele landet. Det er ikke til at bære! Kan du undvære et par kroner til den indsamling, vi lige har sat i søen, så overfør på MobilePay 181824, lyder opfordringen fra Fisker.

Også Danmarksindsamlingen mangler at få 859.980 kroner til deres arbejde for sårbare børn, og Røde Kors 185.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Anette Støvelbæks sjove sommerferiejob: Fejret af familien

Ifølge Lauritz.coms direktør, Mette Rode Sundstrøm, må pengene fra velgørenhedsauktioner ikke ikke behandles juridisk anderledes end andre kreditorer. I en kommentar til Ekstra Bladet beklager hun situationen.