Anette Støvelbæks sjove sommerferiejob: Fejret af familien

Der er fuld gang i Anette Støvelbæks karriere.

Der var stående bifald fra publikum til premieren på Odsherred Sommerrevy, som i år har 'Badehotellets' Anette Støvelbæk med på holdet.

LÆS OGSÅ: DR-vært modtog dødstrusler: Jeg blev virkelig bange

Da Anette gik af scenen, stod de tre mænd i hendes liv, ægtemanden Lars Mikkelsen og sønnerne, Thor og Lue, klar med kram og roser til Anette.

Anette spiller kronprinsesse Mary med tyk
australsk accent, der slås med Mette Frederiksen, spillet af Rikke Bilde, om at blive
Danmarks næste dronning.
Anette spiller kronprinsesse Mary med tyk australsk accent, der slås med Mette Frederiksen, spillet af Rikke Bilde, om at blive Danmarks næste dronning.

– Jeg har aldrig oplevet at have haft så travlt før. Men hold da op et dygtigt og kærligt hold. De er blevet mine gode kammerater, så det har været en kæmpe fornøjelse, fortalte Anette Støvlbæk, 55, som for anden gang i karrieren spiller revy.

LÆS OGSÅ: Hed fortid med 'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne

– Jeg skulle prøve det en gang mere, for det er en virkelig sjov genre at spille revy. Det er fantastisk del af vores fag, hvor man skal kunne SÅ meget forskelligt. En af grundene til, at Anette har haft travlt op til premieren på revyen, er, at hun også har optaget den sidste sæson af 'Badehotellet'.

– Jeg prøver hele tiden at undertrykke det her med, at det snart er slut. For det kan jeg ikke holde ud at tænke på hele tiden. Men alt godt skal have en ende, selvom jeg på ingen måde er træt af Alice Frigh og godt kunne fortsætte i mange år endnu, sagde Støvelbæk.

LÆS OGSÅ: Her er datoen: 'Grænseløst forelsket' er tilbage

Familien Støvelbæk-Mikkelsen har ikke langt hjem fra Odsherred Teater, for sommerboligen ligger i Veddinge Bakker.

Holdet i Odsherred er
Frede Gulbrandsen,
Rikke Bilde, Anette Støvelbæk, Kristian Holm
Joensen, Katrine Skjoldelev og Henrik Silver
Holdet i Odsherred er Frede Gulbrandsen, Rikke Bilde, Anette Støvelbæk, Kristian Holm Joensen, Katrine Skjoldelev og Henrik Silver

– Nu samler det sig, når jeg går på arbejde her i Nykøbing og kan om aftenen køre hjem i sommerhuset, som jeg har fået en stor kærlighed til. Her er så sindssygt smukt, og vi har fået søde lokale venner. Det er blevet vores hjem nummer to, fortalte Anette.

LÆS OGSÅ: Silas Holst skal vænne sig til tanken: Det er lidt vemodigt

Også Lue og Thor nyder, at familien har fået sommerresidens i Odsherred.

– Ud over at det betyder skønne ferier, så betyder det også projekter, for i sommerhuset er der plads til, at man kan lave alt muligt, fortalte Lue Støvelbæk, 28, som starter på Vendsyssel Teater efter sommerferien.

LÆS OGSÅ: Jesper Lundgaard nyder løbeturene: Ro i hovedet

– Jeg er vild med sommer i Danmark. Danmark er verdens smukkeste land om sommeren.

– Vi har heldigvis plads i sommerhuset til, at vi kan være der hele fami-lien, sagde Thor Mikkelsen, 22. Og med hele familien menes også Thor og Lues kærester. – Jeg har fået lejlighed i Odense, så lige nu står jeg med et ben i Odense og et ben i Odsherred, fortalte Thor, som skal starte på skuespilskolen i Odense.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia og Mark afslører tv-planer