AFSLØRING: Her afholdes 'X Factor'-finalen 2024

Når vinderen af ’X Factor’ 2024 skal kåres den 5. april, bliver det for andet år i træk i Randers.

Stemningen var i top, da Rosel sidste år blev kåret til vinderne af 'X Factor' i Arena Randers, og derfor har 'X Factor'-holdet tænkt sig at gentage succesen.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise udsat for alvorlig stalking: Hun troede, hun var mig

- Vi glæder os til at lave et brag af en finale, når vi igen i år tager til Randers for at kåre vinderen af ’X Factor’ 2024. Det tempo vi sidste år fik solgt billetterne i, vidner om, at der er mange, der gerne vil deltage, så vi er glade for igen at have muligheden for at flytte ’X Factor’-finalen ud i landet, fortæller underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

LÆS OGSÅ: WOW: Line Hoffmeyer til kagebord med statsministeren

I Arena Randers kommer årets ’X Factor’-finalister kommer til at optræde foran flere tusinde mennesker. Billetterne kan købes hos Ticketmaster.dk.

Vinderen af ’X Factor’ 2024 får en pladekontrakt med verdens største pladeselskab Universal Music, og kommer i stald med navne som Ariana Grande, Jada, Justin Bieber, Artigeardit, Taylor Swift og Lukas Graham.

Desuden får vinderen et skræddersyet forløb hos Danish Songwriting Academy – deriblandt sessions med nogle af fremtidens sangskrivere og producere, og så får vinderen af ’X Factor’ 2024 også et komplet, professionelt hjemmestudie.