Ærlige Basim: Hun var den rigtige vinder

Den tidligere 'Melodi Grand Prix'-vinder under Saba sejren.

Selvom Basim vandt seernes hjerter med sin sang 'Johnny' til Dansk Melodi Grand Prix i lørdags, så trumfede juryens stemmer, og Saba Lykke Oehlenschlæger bliver sendt til Eurovision i Malmø.

LÆS OGSÅ: Saba har besluttet sig: Derfor tager jeg til Malmø

Men seerfavoritten er ikke skuffet over, at han ikke skal krydse Øresund til maj og tilbringe tid i det svenske. Tværtimod.

For den tidligere 'Melodi Grand Prix'-vinder udløste andenpladsen snarere en stor glæde over, at Saba med sangen 'Sand' nu kan forsøge at sende Danmark videre fra semifinalen for første gang siden 2019.

- Hun var den rigtige vinder. Sabas nummer er det nummer, som jeg tror kan klare sig allerbedst i Eurovision. Jeg tror også, at 'Johnny' ville klare sig godt, men jeg under hende det, fordi hun er en fantastisk kunstner, og fordi hun er ny. Jeg synes, forandring fryder, fortæller sangstjernen til HER&NU og fortsætter:

- Hun er en dygtig sangerinde. Jeg har hørt hende backstage og ved, hvor sindssyg en sanger hun er. Jeg er sikker på, hun vil klare det godt, og jeg tror faktisk på hende.

LÆS OGSÅ: Dansk sanger i kørestol: Kom til skade under show

Artiklen fortsætter under billedet...

Saba Lykke Oehlenschlæger til Dansk Melodi Grand Prix 2024
Saba Lykke Oehlenschlæger til Dansk Melodi Grand Prix 2024

Saba endte med at slå Basim med tre point, selvom hun var seernes tredjevalg, fordi hun i stedet var juryens klare favorit. Basim håber derfor på, at seerne vil sende deres kærlighed i Sabas retning.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz ikke i tvivl: Det har været en redning for os

- Jeg under hende det virkelig. Jeg kan virkelig godt lide hende. Hun er virkelig sød, og hun skal bare have noget kærlighed. Jeg håber, at folk vil dele noget af den kærlighed, de giver til mig, med hende, fortæller Basim, der i den grad befandt sig i noget af en kærlighedsregn fra både seerne og publikum:

- Jeg kunne mærke det, så snart jeg kom ind på scenen, inden jeg gik i gang med at synge, og publikum så mig stille mig klar. Man har ørepropper i, så man ikke kan høre publikum, men det kunne jeg. Jeg fik kuldegysninger. Så snart jeg kom ind i salen, blev jeg overvældet af så meget kærlighed fra publikum.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard åbner op om stor sorg: Ikke set datteren i årevis

Basim sender derfor også en hilsen afsted til dem, der har bakket ham op undervejs.

- Jeg vil gerne sige tak for den vanvittige støtte. Jeg er sindssygt overvældet og taknemmelig over den måde, folk har taget imod mig på. Det føles godt at være tilbage. Jeg føler, at jeg har vundet igen. Jeg har vundet folket. Jeg er simpelthen så glad for det hele. Det kunne ikke være gået bedre.

LÆS OGSÅ: Christiane åbner op om fødslen: Jeg var panisk angst

Basim til Dansk Melodi Grand Prix 2024
Basim til Dansk Melodi Grand Prix 2024