Ægteparret mødes i tv-serie: Svedige håndflader

Amalie Dollerup får selskab af sin mand i 'Badehotellet'.

I denne sæson af 'Badehotellet' brager Andreas Jebro i farlig flot stil ind på Andersens Badehotel som den storcharmerende arkæolog Claus Villumsen.

- Det var helt fantastik at blive en del af 'Badehotel-familien”, som jo har lavet der her i syv år, fortæller Andreas Jebro, 36, om sin første store tv-rolle, hvor han endda har sin hustru som kollega.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har dårlig samvittighed over dette klip i ‘Forsidefruer’

- Vi har jo arbejdet sammen før på teatret, men det var da sjovt at skulle mødes et andet sted. Og Andreas var bare ti gange bedre forberedt end mig, han havde læst SÅ meget på det, så jeg fik helt svedige håndflader, fortæller Amalie Dollerup, 34, grinende, og Andreas supplerer:

- Og jeg havde svedige håndflader, for det var jo Amalies hjemmebane. Hvis jeg ikke var ordentligt forberedt, så ville det jo være noget møg, ik?

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om ny dame

 - Skuespillerne var de eneste, som ikke bar mundbind på settet på grund af makeuppen. Men det gjorde, at vi blev testet meget regelmæssigt, og der var skabt nogle virkelig gode rammer for os, fortæller Andreas Jebro, der ligesom resten af holdet undgik coronasmitte (Foto: Mike Kollöffel/TV2)

Parret mødtes på Aarhus Teaters elevskole, hvor Amalie var førsteårselev og Andreas fjerdeårselev, og efter at have været kærester i 10 år blev parret gift i 2017.

Amalie Dollerup er som Amanda i 'Badehotellet' meget rutineret efter at have filmet i otte sæsoner, men opgivelserne var heller ikke fremmede for Andreas.

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! TV2-par venter barn
Kendte alle på forhånd
- Sidste år var Andreas på barsel og gik rundt derude med vores lille babysøn August i vikle, mens jeg optog 7. sæson, fortæller Amalie, der fødte August i juni og startede optagelser i august.

- Jeg travede jo gangene tynde i studierne sidste år, så det skøre er, at jeg kender hele maskineriet indefra og lærte alle at kende. Jeg var på fornavn med flere fra produktionen end de andre skuespillere, fordi jeg havde tiden til at lære dem at kende.

LÆS OGSÅ: Parret jubler: Medina har født

Med god hjælp fra to sæt bedsteforældre, så var lille August i gode hænder, da begge forældre, trods de mange corona-restriktioner, skulle i gang med at optage sæson otte af ”Badehotellet”.

- Der blev taget virkeligt godt hånd om det, og vi følte os meget trygge i det. I krisetider stimler man jo sammen, og det skabte et stærkt sammenhold. Vi spiste eksempelvis ikke frokost sammen alle sammen, vi var inddelt i zoner, men det skabte et anderledes fællesskab. Vi passede på hinanden, og vi kom igennem det. Det var besværligt at skulle tage hensyn til mange ting, men vi gjorde det alle i en god ånd, fortæller Amalie.

Mens 'Badehotellet' sendes på skærmen, arbejder både Amalie Dollerup og Andreas Jebro på hver sit teaterstykke – og krydser fingre for, at restriktionerne tillader et publikum.

LÆS OGSÅ: Kæft, trit og retning: Kendisser presses til det yderste
I denne sæson af 'Badehotellet' brager Andreas Jebro i farlig flot stil ind på Andersens Badehotel som den storcharmerende arkæolog Claus Villumsen. - Det var helt fantastik at blive en del af "Badehotel-familien”, som jo har lavet der her i syv år, fortæller Andreas Jebro, 36, om sin første store tv-rolle, hvor han endda har sin hustru som kollega. LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har dårlig samvittighed over dette klip i ‘Forsidefruer’ - Vi har jo arbejdet sammen før på teatret, men det var da sjovt at skulle mødes et andet sted. Og Andreas var bare ti gange bedre forberedt end mig, han havde læst SÅ meget på det, så jeg fik helt svedige håndflader, fortæller Amalie Dollerup, 34, grinende, og Andreas supplerer: - Og jeg havde svedige håndflader, for det var jo Amalies hjemmebane. Hvis jeg ikke var ordentligt forberedt, så ville det jo være noget møg, ik? LÆS OGSÅ: Bro åbner op om ny dame - Skuespillerne var de eneste, som ikke bar mundbind på settet på grund af makeuppen. Men det gjorde, at vi blev testet meget regelmæssigt, og der var skabt nogle virkelig gode rammer for os, fortæller Andreas Jebro, der ligesom resten af holdet undgik coronasmitte (Foto: Mike Kollöffel/TV2) Parret mødtes på Aarhus Teaters elevskole, hvor Amalie var førsteårselev og Andreas fjerdeårselev, og efter at have været kærester i 10 år blev parret gift i 2017. Amalie Dollerup er som Amanda i 'Badehotellet' meget rutineret efter at have filmet i otte sæsoner, men opgivelserne var heller ikke fremmede for Andreas. LÆS OGSÅ: TILLYKKE! TV2-par venter barn Kendte alle på forhånd - Sidste år var Andreas på barsel og gik rundt derude med vores lille babysøn August i vikle, mens jeg optog 7. sæson, fortæller Amalie, der fødte August i juni og startede optagelser i august. - Jeg travede jo gangene tynde i studierne sidste år, så det skøre er, at jeg kender hele maskineriet indefra og lærte alle at kende. Jeg var på fornavn med flere fra produktionen end de andre skuespillere, fordi jeg havde tiden til at lære dem at kende. LÆS OGSÅ: Parret jubler: Medina har født Med god hjælp fra to sæt bedsteforældre, så var lille August i gode hænder, da begge forældre, trods de mange corona-restriktioner, skulle i gang med at optage sæson otte af ”Badehotellet”. - Der blev taget virkeligt godt hånd om det, og vi følte os meget trygge i det. I krisetider stimler man jo sammen, og det skabte et stærkt sammenhold. Vi spiste eksempelvis ikke frokost sammen alle sammen, vi var inddelt i zoner, men det skabte et anderledes fællesskab. Vi passede på hinanden, og vi kom igennem det. Det var besværligt at skulle tage hensyn til mange ting, men vi gjorde det alle i en god ånd, fortæller Amalie. Mens 'Badehotellet' sendes på skærmen, arbejder både Amalie Dollerup og Andreas Jebro på hver sit teaterstykke – og krydser fingre for, at restriktionerne tillader et publikum. LÆS OGSÅ: Kæft, trit og retning: Kendisser presses til det yderste