Anders fra 'Landmand søger kærlighed'. Foto: Privat
Anders fra 'Landmand søger kærlighed'. Foto: Privat

Valgt fra i 'Landmand søger kærlighed': Det fortryder han

Anders har et klart bud på, hvorfor Sanne valgte ham fra.

Tirsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' blev Anders' sidste, da Sanne valgte at sende ham hjem til fordel for bejlerne Jan og Nikolaj.

Et udfald, der - ud fra, hvad man ser på skærmen - var ganske uventet for Anders.

LÆS OGSÅ: Efter lægens hårde dom: 'Landmand'-Maxine i babylykke

Artiklen fortsætter under videoen.

- Jeg frygtede ikke at blive sendt hjem. Jeg havde en god fornemmelse, fortæller han til HER&NU/Realityportalen, men tilføjer dog:

- Da vi kom lidt tættere på kunne jeg godt mærke, det begyndte at blive alvor, og så begyndte jeg at tænke lidt mere over det og indså, at det jo godt kunne være mig. Lige op til gik det op for mig, at man ikke kunne vide sig sikker.

Ligesom han giver udtryk for det i programmet, så har Anders dog et bud på, hvorfor det blev ham, Sanne valgte at sige farvel til.

- Jeg skulle nok have åbnet mig mere op overfor Sanne. Jeg har været lidt lukket, og når man ikke åbner op, så mærker hun jo ikke mig, fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Hemmelig ‘Robinson’-gruppe fyldt med racisme: Vi er rystede

- Jeg skulle nok have vist hende noget mere.

Det var ikke de rullende kameraer, eller det, at de var flere mænd med samme misson på gården, der gjorde det svært for Anders at åbne op.

- Jeg er nok den der langsomme starter, fortæller Anders og tilføjer:

- Det er normalt sådan, jeg er. Jeg tager noget tid om at mærke efter og lære en person at kende, inden jeg åbner op og bare giver mig selv hen. Det har nok noget med alderen at gøre, at man lige bliver lidt mere bevidst og ikke bare farer ud - man vil gerne være mere grundig i overvejelserne.

LÆS OGSÅ: Sussi om ny kæreste: Leo har en finger med i spillet