TV 2 klar med nyt vildt datingprogram

Hvad betyder mest i jagten på kærligheden? Det ydre, det indre eller en kombination? Det bliver vi klogere på i TV 2s nye datingprogram 'Se mig, hør mig, elsk mig’.

I en verden fyldt med datingapps bliver vi i datinglivet eksponeret for uendelige valg og muligheder, og ét enkelt billede kan være nok til, at vi vælger folk fra. Men hvad sker der, hvis vi skiftevis fordyber os i henholdsvis den indre og ydre tiltrækning til et andet menneske? Kan det ændre vores opfattelse af, hvad vi egentlig tiltrækkes af?

Artiklen fortsætter under videoen.

Det undersøger TV 2 Echo i selskab med 20 unge singler, ti mænd og ti kvinder i alderen 21 til 31 år, der tjekker ind på et hotel i håb om at finde et kærlighedsmatch på en ny måde. Igennem ti programmer skal de date hinanden, men der er en udfordring: De kan enten kun se og røre hinanden eller kun høre hinanden. Det giver anledning til både sjove, udfordrende og nogle gange tåkrummende dates, når de 20 singler skal finde nye måder at udtrykke sig på i mødet med en potentiel kæreste.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed' vender tilbage: Nu kan du tilmelde dig

- I udviklingen af 'Se mig, hør mig, elsk mig' blev vi nysgerrige på, hvor bevidste vi egentlig er om, hvad der tænder os, når vi dater. Og vi fik lyst til at udvikle et program, der med et glimt i øjet og en overraskende præmis kunne gøre både de medvirkende og seerne klogere på den indre og ydre tiltrækning, siger TV 2-redaktør Anders Fuchs og fortsætter:

- Til forskel fra 'Gift ved første blik' eller 'Bachelor', hvor det handler om at finde den eneste ene, handler programmet her i højere grad om at skærpe vores bevidsthed i datingprocessen. Hvor mange andre datingeksperimenter påstår, at det primært er det indre, der tæller, anerkender vi, at det ydre kan betyde mindst lige så meget for nogle.

Sanserne skilles ad

Singlerne kommer hver især på både se mig-dates og hør mig-dates samt gruppedates. De har hver et matchboard på deres værelse, hvor de efter en gruppe- eller solodate skal tage stilling til, hvem der er deres hør mig- og se mig-favorit.

LÆS OGSÅ: David afslører drama til 'Paradise Hotel'-fest

Spørgsmålet er, om romancen vil fortsætte, hvis indpakningen er perfekt, men samtalen halter? Eller hvis samtalen slog gnister, men udseendet overrasker?

LÆS OGSÅ: Ivan afslører: Udviklede spiseforstyrrelse efter 'Robinson'

- De måder, vi dater og bliver tiltrukket af andre på, er vidt forskellige fra person til person, og intet er rigtigt eller forkert. Her dater de medvirkende i en ramme, de aldrig har prøvet før, hvor vi skiller deres sanser fra hinanden og skærper deres bevidsthed i mødet med et andet menneske. Der bliver plads til både drama, intriger og store følelser, og vores håb er, at seerne også vil lade sig suge ind i det til tider akavede og grænseoverskridende rum, som samtidig er dér, hvor vi for alvor vokser som mennesker og lærer os selv bedre at kende, siger Anders Fuchs.

Til at guide singlerne og seerne står værten Zelma Lewerissa, der giver de medvirkende mulighed for at matche med den, de er mest tiltrukket af - hvad enten det er udseendet eller personligheden, de tænder på.

Det nye realityprogram 'Se mig, hør mig, elsk mig' får premiere på TV 2 Play og TV 2 Echo tirsdag 14. november.