Se videoen: Nu tændes Tivolis juletræ

Der begynder lige så stille at dufte af gran og brændte mandler.

Det kimer nu til julefest, som Martin Luther ganske rigtigt ville sige det.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjerne overrasker: Far til syv

I dag blev det atter tid til at lade julehyggen titte ind. Tivoli tændte nemlig traditionen tro for havens store juletræ, og i år blev det intet mindre end Thomas Eje, der stod for at tænde træet.

- Det er en ærefuld opgave at være med til at tænde juletræet. Jeg elsker Tivoli. Det er en stor ting at få lov til. Jeg er gammel københavner, så jeg har altid været meget i Tivoli, siden jeg var lillebitte. Jeg har aldrig mødt julemanden før, så det har jeg også glædet mig til, fortæller Thomas.

Thomas havde både børn og børnebørn med sig i forlystelsesparken, og selvfølgelig også hans hustru, Katherine Scrivens Eje, som selv fejrede fødselsdag samme dag.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet' ramt af uheld

Tidligere på dagen kiggede selveste julemanden forbi haven. Med rød hue, stor vom og hjertelig latter hilste han på de børn, der slog vejen forbi Tivoli. Han havde også pjerrot med sig, og i fællesskab ringede de julen ind i hjertet af København, og Julemanden var selvfølgelig også med, da træet blev tændt.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson tvivlede på 'Paradise Hotel'-comeback

I ægte vinter-eventyrs-ånd har Tivoli også bygget en spritny skøjtebane, som sætter prikken over i'et i dette års juleudsmykning. Derudover er haven blevet udstyret med 894 juletræer, 3.000 meter granguirlander, 10 tons gran, der udlægges i Haven, 500 kg. fyrtoppe og 18.000 Hyacinter

Se alle de fine billeder fra Tivoli herunder.

Thomas Eje og Julemanden til tændingen af Tivolis juletræ
Thomas Eje og Julemanden til tændingen af Tivolis juletræ
Thomas Eje med hustru, Katherine Scrivens Eje.
Thomas Eje med hustru, Katherine Scrivens Eje.
Thomas Eje med Rikke Buch Bendtsen
Thomas Eje med Rikke Buch Bendtsen
Rikke Buch Bendtsen, julemanden og Thomas Eje
Rikke Buch Bendtsen, julemanden og Thomas Eje