Stuhr 60-års jubilæum
Stuhr 60-års jubilæum

Preben Kristensen slår fast: Linie 3 holder pause

Nu bliver tremandsholdet reduceret til to.

Når Thomas Eje og Anders Bircow næste år tager på turné med showet 'Her er de to andre', så bliver det ikke som Linie 3. Det slog Preben Kristensen fast overfor HER&NU ved fejringen af Stuhrs 60-års jubilæum, hvor han deltog for at fejre blandt andre sin mand, Søren Hedegaard, 67, der er kreativ direktør i frisørkæden.

Artiklen fortsætter under videoen med Die og Lucas fra 'Først til verdens ende'...

– Det kan aldrig heddde Linie 3, når vi ikke er der alle tre. Sådan er det. Det er ikke noget nyt, at vi optræder hver for sig. Det er bare blevet blæst sådan op, sagde Preben, der har det helt fint med at Anders Bircow og Thomas Eje optræder sammen uden ham.

LÆS OGSÅ: Megastjerne spiller på Grøn

Søren Hedegaard viste
på en model
de nyeste
tendenser
sammen
med salondirektør Anaïs
Brynée og
frisøren Mo,
der også
arbejder på
”Vild med
dans”.
Søren Hedegaard viste på en model de nyeste tendenser sammen med salondirektør Anaïs Brynée og frisøren Mo, der også arbejder på ”Vild med dans”.

I deres to-mands show vil de give et kærligt tilbageblik på Linie 3's store succeser og krydre det med nyskrevne dialoger de to imellem. Preben, der nu skal i gang med prøverne til Hjørring Revyen, mener dog ikke, at en genforening af Linie 3 ligger lige for. Senest har de fejret 40- års jubilæum med et juleshow i 2019.

LÆS OGSÅ: Sidneys familie taler ud: Derfor trak de sig fra ham

– Men det betyder jo ikke, at der ikke sker noget en anden gang. Jeg venter til 50-års jubilæums showet. Eller 60 eller 70. Jeg regner med at blive her lidt endnu, slog den 70-årige skuespiller fast.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne bliver en del af Dansegarderoben