Billedet er fra 'De største øjeblikke 2021' på TV 2.
Billedet er fra "De største øjeblikke 2021" på TV 2.

Megastjerne spiller på Grøn

I dag har Grøn netop offentliggjort den næste kunstner, der skal med på Grøn turné her til sommer rundt omkring i landet, der er lagt op til den store popfest.

Tilbage i marts offentliggjorde Grøn, at popkometerne 'AQUA' og 'Saveus' spiller til musikfestivalen rundt omkring landet til sommer. Nu er de klar til at afsløre den næste store kunstner på programmet.

LÆS OGSÅ: Blachman 60 år: Flere 'X Factor'-venner fejrede ham

Artiklen fortsætter efter videoen med sangerinde 'Jada' på den røde løber til Echo Prisen 2023.

Den populære fynbo, Karen Marie Ørsted, også kendt under kunstnernavnet 'MØ' spiller nemlig på scenen til Grøn for første gang. Med en række hits i baggagen såsom 'Lean On', 'Live to Survive', 'Pilgrim' eller 'Don't Wanna Dance' er der også lagt op til den store popfest med radiohit efter radiohit.

LÆS OGSÅ: Vinder af 'Den store juniorbagedyst': Jeg er ikke færdig endnu

- Grøn er sådan en legendarisk festival, og jeg elsker, at de støtter en god sag. Jeg er mega excited over at skulle spille Grøn denne sommer, og glæder mig helt vildt til at toure Danmark og møde publikummerne i alle disse byer - nogen af stederne har jeg ikke spillet i årevis, så bliver vildt fedt at komme rundt i hele landet, udtaler MØ sig i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter billedet af MØ.

"De største øjeblikke 2021", TV 2Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen aka MØ
"De største øjeblikke 2021", TV 2Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen aka MØ

MØ er én af dansk musiks største eksportsucceser i nyere tid. Hun har samarbejdet med verdensstjerner som Justin Bieber, Charli XCX, Diplo og Major Lazer samt spillet på diverse internationale festivaler som Coachella i Californien eller Glastonbury i England.

LÆS OGSÅ: Mads brød sammen i bedste sendetid: Det var et vendepunt

Herhjemme brød MØ igennem i 2014 med debutalbummet 'No Mythologies to Follow', hvor hun blandt andet modtog prisen for 'Årets Danske Album' ved DMA det samme år. I 2018 udkom det andet studiealbum 'Forever Neverland', inden hun sidste år kunne lade sig hylde som 'Årets Danske Sangskriver' for sit tredje album, ’Motordrome’.

Hun har gennem alle årene excelleret i at give publikum fantastiske live-oplevelser, og til sommer gæster hun endelig Grøn.

LÆS OGSÅ: Blachman 60 år: Flere 'X Factor'-venner fejrede ham

Tourplanen 2023 vil foregå i følgende byer:

- 20. juli: Tårnby

- 21. juli: Kolding

- 22. juli: Aarhus

- 23. juli: Aalborg

- 27. juli: Esbjerg

- 28. juli: Odense

- 29. juli: Næstved

- 30. juli: Valby.