Oscar-showet er tilbage
Oscar-showet er tilbage

Oscar-showet er tilbage: Her er de store skandaler

Nu er Oscar-showet atter tilbage. Er du klar til en uforudsigelig aften?

I dag er der atter Oscar-show i Hollywood. Det får uundgåeligt mange til at tænke et års tid tilbage til det øjeblik, hvor Will Smith skandaliserede filmfesten med sit chokerende overfald på Chris Rock.

Artiklen fortsætter under videoen med Susanne Bier...

Oscar-prisuddelingen har i sin næsten 100-årige levetid budt på flere skandaler, men også andre store liveshows er gennem årene blevet skæmmet af pinagtige optrin. Læsere, der har oplevet en eller flere af disse udvalgte tv-skandaler i den bedste sendetid, har nok stadig tendens til at få krummede tæer, når de bliver mindet om dem.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 nye deltagere i 'Stjerner i Trøjen'

Aftalt spil

I maj 2009 blev 'MTV Movie Awards' afviklet under åben himmel i Gibson Amphitheatre i Universal City. Sascha Baron Cohen havde forberedt et vildt stunt. Som en falden engel dumpede han ned fra himlen over tilskuerpladserne og havnede i hovedet på Eminem. Rapperen forlod straks showet i vrede. Siden viste det sig, at det hele var aftalt spil mellem Sascha Baron Cohen og Eminem. Sidstnævnte sad storgrinende på et hotelværelse og så resten af showet.

LÆS OGSÅ: Derfor gik Mads og Emilie fra hinanden

Nipplegate

Der er helt sikkert NFL-fans, som husker, hvem der vandt den 38. Super Bowl i 2004. Men endnu flere kan huske, hvem der tabte. Det gjorde Janet Jackson! Hun tabte både toppen og en del anseelse, da hun og Justin Timberlake underholdt i pausen på Reliant Stadium i Houston. Midt under deres optræden fik Justin Timberlake blottet Janet Jacksons ene bryst. Den veltilrettelagte brystsmutter forargede hele USA. Janet blev udskammet, mens Justin slap noget billigere.

LÆS OGSÅ: Tv-flirt? Det skete der i virkeligheden mellem Christian og Natalie

Skanda-La Land!

”And the Oscar goes to… øh…” Mange frygtede, at 79-årige Warren Beatty havde fået en form for slagtilfælde, da han i 2017 pludselig ikke ville sige titlen på årets vinderfilm. Men det var ikke filmstjernen, den var gal med, men det kort, der lå i vinderkuverten. Warren Beatty viste kortet til Faye Dunaway, som straks råbte: 'La La Land'! Scenen blev fyldt med glade vindere, men under den tredje tale fra en af producerne kom der kontraordre. Det var 'Moonlight', der havde vundet den store pris.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Sådan går det med huset på Langeland

Jeg forstår Hitler

Ved et pressemøde i forbindelse med Filmfestivalen i Cannes i 2011 skabte Lars von Trier ravage. Der sad han sammen med sine skuespillere fra filmen 'Melancholia' og sagde nærmest, at han var nazist. ”Og det er ikke kun fordi, jeg hader Susanne Bier,” sagde han og fortsatte: ”Hvad kan jeg sige, jeg forstår Hitler. Jeg sympatiserer en smule med ham.” Siden undskyldte Lars von Trier for sine udtalelser, men han blev alligevel smidt ud fra festivalen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Sådan går det med huset på Langeland

Best 'Smacktor'

Det er fair at sige, at der er sket mere chokerende vold i verden, end at en filmstjerne langer en komiker en flad lussing. Men for Oscar-fans gik kloden i stå, da Will Smith sidste år ”hævnede” sin kone og slog Chris Rock pga. en joke. Næsten lige så chokerende var det, at Will Smith ikke blev smidt ud fra Dolby Theatre, men senere kunne lade sig hylde som Oscar-vinder.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gustav og Fetterlein i fælles tv-comeback

Det gik i kage

Bodilfest
Bodilfest

Ved Bodilfesten i 2002 skulle to af aftenens vindere, kæresteparret Stine Stengade og Ole Christian Madsen, skære den flotte lagkage for. Men så kom Tommy Kenter hen og smed sig oven på den velformede Bodil-kage og lavede samlejebevægelser. Optrinnet vakte både latter og forargelse i Imperial-biografen. En del gæster fik ødelagt deres kageappetit, da de så den forulempede og fladmaste Bodil-kage, efter at Tommy Kenter var færdig med den.

LÆS OGSÅ: Nu bisættes Britt Bendixen: Anne Linnet holder sit løfte i kirken

@eurowomandk Vi varmer op til Oscar-uddelingen med ikoniske looks fra den røde løber #oscars #iconic #redcarpet #looks #oscars2023 ♬ Get You Some - Gibbz