Maria Fantino deler stor nyhed: Duo sammen igen

De kække Maria Fantino og Christian Bonde er slet-slet ikke færdige med hinandens selskab.

Maria Fantino og Christian Bonde har været en uadskillelig duo gennem flere år på DR, hvor de blandt andet har stået bag radioprogrammet 'Curlingklubben' og tv-programmet 'Fantino mod Bonde'.

Og selvom Maria nu har skiftet arbejdsplads ovre hos rivalerne på TV 2, hvor hun fremadrettet skal være ansigtet og vært i 'X Factor', så har hun ikke helt ladt Christian i stikken.

For i et opslag på Instagram afslører hun nemlig en stor overraskelse i anledningen af, at duoen har stukket snuderne sammen igen:

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen i chok: Skrottet af Netflix

- SELVFØLGELIG havde I ikke set eller hørt det sidste til Christian og mig! I dag er lykkens dag, hvor vi endelig kan fortælle jer den lykkelige nyhed, skriver Maria og fortsætter:

- Nemlig, at en ny podcast ‘Fantino og Bonde’ rammer podcastland den 6. oktober. Det har virkelig været nogle vanvittige måneder for os begge. Jeg er simpelthen nødt til at takke jer for alle jeres søde ord, da I troede, at vores makkerskab var gone for good, og jeg håber sådan, at I vil med os videre på rejsen. Møs møs!

LÆS OGSÅ: Ruten er lagt: Her kommer Royal Run forbi

Man kan lytte til podcasten GRATIS og frit tilgængelig d. 6. oktober, men allerede abonnere og lytte til en lille bid af den.

LÆS OGSÅ: To mænd anholdt: Stjal for millionbeløb hos Caroline Fleming

Se opslaget herunder.