Judith fra Mormor på mandejagt
Judith fra Mormor på mandejagt

Judith Rothenborg er gået bort: Sang og dansede til det sidste

Den sprudlende 'Mormor på mandejagt'-deltager er gået bort efter 10 måneders intens kamp mod kræftsygdom.

Judith Rothenborg vandt for alvor danskernes hjerter, da hun medvirkede i tv-programmet 'Mormor på mandejagt'.

LÆS OGSÅ: Vennerne chokeret over Eddie Skollers død: Det er gået stærkt

Efter ti måneders kamp mod en sjælden kræftsygdom er Judith gået bort. Det bekræfter hendes datter, Barbara Topsøe Rothenborg, på sin Facebook-profil.

- Min elskede mama, Judith Rothenborg, fløj bort i går den 7. september kl. 7.07 om aftenen. Judith sang og dansede til det sidste, skriver hun i opslaget og tilføjer:

- Alle, der har fået lidt af Judiths tryllestøv i løbet af årene vil vide, at hun ikke frivilligt forlod denne verden, men efter ti måneders intens kamp mod en yderst sjælden kræftsygdom, tabte vi slaget.

Judith Rothenborg, der var uddannet skuespiller fra Odense Teater, blev 74 år gammel.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-deltager afslører: Omgik reglerne

Vil blive uendeligt savnet

Tilbage i januar blev Judith Rothenborg opereret, efter hun fik konstateret kræft i mave og lunge. Det lange sygdomsforløb medførte, at hun tabte omkring 20 kilo.

Tilbage i april udtalte Judith Rothenborg til lokalavisen København Liv, at livsglæden og lysten til at date var vendt tilbage, efter det i en lang periode blot handlede om overlevelse.

Judith Rothenborg medvirkede i begge sæsoner af DR-programmet 'Mormor på mandejagt'. Her åbnede skuespilleren sit hjem for hele Danmark, hvor hun med sit åbne og sprudlende væsen indviede danskerne i sit kærlighedsliv.

- Den vanvittige farverige, karismatiske, skønne energibombe, der er min mor, vil blive så uendeligt savnet af så mange af os, skriver instruktør og skuespiller Barbara Topsøe Rothenborg.

Du kan se Facebook-opslaget nedenfor: