Judith fra Mormor på mandejagt
Judith fra Mormor på mandejagt

Judith fra 'Mormor på mandejagt' har fået kræft

Judith elsker sex, men med alderen er samtaler om sygdom begyndt at fylde mere end snakken om sex, og det er DR-kendissen ked af.

Den altid farverige og sprudlende humørbombe Judith Rothenborg, der er kendt fra DR-programmet 'Mormor på mandejagt', hvor fire aldrende singlekvinder kæmper med jagten på den perfekte mand, fik i efteråret konstateret kræft i mave og lunge. Hun blev opereret tilbage i januar, skriver Amagerliv.dk.

Artiklen fortsætter under videoen af vinderne fra 'Sommerdrømme'.

Med sygdommen fulgte også en dalende lyst til sex, da det har handlet om at overleve. Men efter operationen er lysten vendt tilbage.

- Det er ikke mere end en uge siden, at jeg brugte min vibrator igen. Det var helt fantastisk. Jeg er også begyndte at drømme om mænd igen om natten – det har jeg ikke gjort længe. Lysten til at flirte og lege med energierne er også på vej tilbage - det er så livsbekræftende, siger Judith til mediet.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Deltagerne har fri undervejs i ‘Jaget Vildt’

Judith har i forbindelse med sit kræft-forløb tabt sig 20 kilo, hvilket har fået huden til at hænge lidt ekstra, og de fyldige bryster har svært ved at finde sig til rette i bh'en. Når huden igen er strammet op, vil Judith påbegynde sin mandelagt, for lysten til at finde en rette mand er der stadig.

'Mormor på mandejagt' har to sæsoner, hvoraf de seneste afsnit blev vist i november 2022.