Mormor på mandejagt igen: Prøver noget nyt

Judith har bestemt ikke opgivet troen på kærligheden og den eneste ene, og nu leder hun igen efter kærligheden - denne gang et nyt sted.

Judith Rothenborg fra DR-programmet 'Mormor på mandejagt' er for tiden aktuel som både forfatter til bogen 'Lykken venter lige om hjørnet' om sit liv, som nyopstartet foredragsholder og så har hun også en rolle i sin datters, instruktøren Barbara Topsøe-Rothenborg, nye film 'Madklubben', der fik premiere i går søndag.

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: ‘Vild med dans’-par forsøger igen

– Det var sjovt at arbejde sammen med Barbara. Man kunne godt tænke, at det var svært at blive instrueret af sin datter, men det er det bare ikke. Jeg spiller en lille bitte rolle som elskerinden, forklarede Judith med et glimt i øjet til premieren.

Herunder kan du se Judith og Barbara til premiere på 'Madklubben'

Judith Rothenborg og datteren, instruktøren Barbara Topsøe-Rothenborg til premiere på 'Madklubben' i Imperial søndag d. 18. oktober (Foto: Michael Stub)
Judith Rothenborg og datteren, instruktøren Barbara Topsøe-Rothenborg til premiere på 'Madklubben' i Imperial søndag d. 18. oktober (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Heidi om Nadia Shilas graviditet: Jeg bliver mormor for sjette gang

Har droppet Tinder

Ligesom rollen som elskerinde, så har mormor Judiths eget kærlighedsliv har heller ikke kastet et fast forhold af sig endnu.

– Jeg har jo kysset nogle frøer i mellemtiden, men de er ikke blevet til prinser, grinede hun.

LÆS OGSÅ: 'Vismanden’ venter sit syvende barn: Det var ikke planlagt

Judith fortæller, at hun synes, det er blevet sværere at møde den eneste ene i en coronatid, hvor man skal holde afstand, og så har hun ikke mindst også skilt sig af med sit tidligere dating-hjælpemiddel.

– Jeg holder pause med Tinder, fordi det er virkelig anstrengende. Der er så meget dårligdom og dårlig etik. Og det kan jeg godt have det lidt svært med, forklarede Judith, der dog har fundet et nyt sted at lede efter prinsen.

– Men jeg har ikke opgivet kærligheden. Nu er jeg begyndt at kigge lidt på senior.dk, så jeg er ved at komme lidt igang og prøve lige så stille igen, sagde Judith med et smil.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afvist af TV3: For kedelig

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Rosa nyder mormor-rollen: Datteren flytter ind