'Sommerdrømme'-stjerne deler slibrige detaljer: Sniffer i soveværelset

'Sommerdrømme'-dommeren Camilla Kjems åbner op om sit sexliv.

I Elisa Lykkes podcast 'Fantasier' gæstede 'Sommerdrømme'-dommeren Camilla Kjems og forsidefruen Jackie Navarro til en snak om sex med alt fra det seksuelle spil i parforholdet, intimitet og sexvaner.

LÆS OGSÅ: CHOK! Afslører utroskab

Og her blev der heller ikke sparet på de hede detaljer omkring Camillas seksuelle udfoldelser i soveværelset sammen med sin mand:

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

- Nu er jeg sammen med en mand, der er lidt ældre end mig. Det er en lille uge siden sidst, men jeg vil sige, at vi har sex hver dag bare ikke på penetration, men vi sørger altid for hver dag på en eller anden måde at gøre noget frækt, fortæller Camilla blandt andet og udpensler, hvad det indebærer:

- Det kan være, når vi går i seng, at jeg bare lige, du ved, tager hans pik i munden. Og jeg kan godt lide at sniffe. Jeg kan godt lide at sniffe ham. Sniffe hans brystkasse, sniffe ham i skridtet. De der feromoner, jeg har det sådan lidt på en måde, at det giver bare den der tension. Vi holder det hele tiden kørende på den måde. Den der connection.

LÆS OGSÅ: Rekord: Bedste 'Robinson'-premiere nogensinde

Dog understreger Camilla da også i afsnittet, at mandens hygiejne selvfølgelig er vigtigt forud for den seksuelle akt, hvor det hverken skal dufte af al for meget sæbe eller en al for kraftigt lugt af sved.

Podcasten kan du lytte til HER.

LÆS OGSÅ: Stopper som vært på 'Vild med dans'