Tanja og Jason i 'Grænseløst forelsket'
Tanja og Jason i 'Grænseløst forelsket'

'Grænseløst Forelsket'-deltager er gravid

I den nye sæson kan man møde parret, som inden længe skal være forældre.

Anden sæson af den populære serie 'Grænseløst forelsket' ruller netop nu over skærmen. Her kan man blandt andet møde Tanja 30-årige Tanja og skotske Jason, 37, som mødte hinanden via gaming.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-vinder gør comeback

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan møde Niels Erik fra 'Landmand søger kærlighed'.

I programmet skal Tanja for første gang til Skotland for at besøge Jason, som bor hjemme hos sin mor og far. Det viser sig at være lidt af en udfordring, men alt tyder på, at parret har overvundet udfordringen.

LÆS OGSÅ: 'De sjældne danskere'-Isabella fik en overdosis: Et tilfælde reddede hendes liv

De er nemlig stadig sammen, og tidligere på året blev de forlovet. Men det er ikke den eneste store nyhed, de gemmer på. På Tanjas Instagram og TikTok, hvor hun er meget aktiv, kan man se, at deres kærlighed har båret frugt. Tanja er gravid, og inden længe bliver Tanja og Jason forældre til datteren, som skal hedde Nova.

Tanja er 36 uger henne i sin graviditet, og hun har datteren Stella fra tidligere. Netop Tanjas datter er årsagen til, at det i fremtiden er Jason, der skal flytte til Danmark, fortæller Tanja i en spørgerunde på TikTok.

LÆS OGSÅ: Knaldet for vanvidskørsel: Dennis mister bil og kørekort

Indtil videre kan Tanja se frem til at have Jason hos sig i seks uger, fra han i næste uge kommer til Danmark, så han kan være der til fødslen.