Kwamie Liv og Nambahlou Touré
Kwamie Liv og Nambahlou Touré

Færdig i 'X Factor'?

Det ser skidt ud for Nambahlou.

Endnu engang har bookmakerne sat deres bud på, hvem der skal forlade 'X Factor', og det er endnu engang Nambahlou, der står med det ene ben ude af programmet.

LÆS OGSÅ: Det skal 'X Factor'-deltagerne synge i aften

Artiklen fortsætter under videoen...

Hos Danske Spil gives der nemlig kun pengene 1,45 gange igen, hvis det er Nambahlou, der ryger, hvor de næste i rækken er grupperne Rosél og Sigalaz, der har odds på 5,00. Det er også en af de to grupper, der med samme odds er spået til at ende i farezonen sammen med Nambahlou.

Og farezonen er Nambahlou efterhånden ekspert i at ende i - og overleve. Hun var nemlig i farezonen mod Kristoffer sidste uge og mod Rosita for tre uger siden.

Sidste uge var det Blachman, der agerede bøddel og sendte Kristoffer ud frem for Nambahlou med ordene, at han aldrig i show fire ville kappe den sidste deltager af en meddommer overfor en, der har tre tilbage. Nambahlous dommer Kwamie Liv tror dog ikke, at Nambahlou blev reddet af medlidenhed men af musikalske grunde.

LÆS OGSÅ: Glæde efter sorgen: Kendispar venter barn

Nambahlou er før blevet spået til at ryge ud, men satte et klart eksempel på, at bookmakernes forudsigelser er og bliver spådomme, da hun for to uger siden undgik farezonen fuldstændig til trods for de dystre udsigter.

Hvad udfaldet bliver må vi vente med at se, til 'X Factor' bliver sendt på TV 2 og TV 2 Play i aften klokken 20.00.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus i slem ulykke