’X Factor’: Dyster udsigt for Nambahlou

Sidste uges liveshow var endestationen for Rosita. Nu har bookmakerne en ny sanger som favorit til både at komme i farezonen og ryge ud.

Det kan være svært at spå om fremtiden, men Bookmakerne har nu givet deres bedste bud.

LÆS OGSÅ: Dét skal deltagerne synge i 'X Factor' i aften

I aften sendes det tredje liveshow af  ’X Factor’ på TV 2, og bookmakerne har en ny deltager i sigte som storfavorit til både at komme i farezonen og ryge ud.

Ifølge Danske Spil er udsigterne for Nambahlou ikke særligt gode. Bookmakerne mener, at Nambahlous risiko for at komme i farezonen ligger på 1,45, og 1,80 for at ryge ud i aften, hvilket placerer hende som den mest udsatte i programmet.

LÆS OGSÅ: Husker du 'X Factor'-vinderne 'Embrace'? Azilda går solo med ny EP

Tallene betyder, at du ved et sats på 100 kroner vil få 145 kroner igen, hvis Nambahlou ryger i farezonen, og 180 kroner, hvis hun forlader 'X Factor'. Det er en ret lav gevinst, når vi sammenligner med eksempelvis Clara. Hun ligger på 75 for at blive stemt ud, hvilket ville give en gevinst på 750 kroner ved det samme sats.

Det vil sige, at bookmakerne regner med, at Nambahlou ryger ud, og derfor kan der ikke vindes voldsomt mange penge på hendes exit.

Chok i'Løvens Hule': Det er ikke hørt før

Henrik i fare

Nambahlou er ikke den eneste, der står for skud. Ifølge Bookmakerne er Henrik også på usikker grund. Hans risiko for at ende i farezonen ligger nemlig på 1,52. Danske Spil vurderer dermed, at han således ender i farezonen sammen med Nambahlou, og at begge skal i omsang for at komme videre.

I sidste uge overraskede Henrik dog ved at satse på nummeret 'Hun vil ha´en rapper´, der sikrede ham en plads videre i programmet. Intet er dog sikkert i aftenens liveshow.

Efter 'Løvens Hule': Hjulpet godt på vej

I aftenens liveshow er temaet ’suppe, steg og is’. Nambahlou skal synge 'Så længe jeg lever' af John Mogensen og Henrik skal synge 'En respektabel mand' af De Nattergale. Om sangene er stærke nok til at hive stemmer hjem, vil tiden vise.

’X Factor’ kan ses i aften klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.