'EOTB'-deltager vinkede farvel til stor drøm: Jeg var nødt til at acceptere det

Den erfarne Ex'er måtte opgive sin store drøm om at gøre karriere inden for sportens verden.

Hvis du har fulgt med i det populære realityshow 'Ex on the beach', genkender du måske Alhaji Faye. Han har nemlig været på skærmen før i en tidligere sæson af selv samme program.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-deltager har fundet kærligheden efter programmet

Den erfarne Ex'er har da også længe gået med en drøm i maven om at blive set og genkendt på den store skærm, dog ikke som realitydeltager.

Alhaji har nemlig dyrket sport i mange år, og da også på højt plan. Det fortæller han til Realityportalen, da vi møder ham i forbindelse med pressedagen på 'EOTB':

- Jeg har spillet fodbold i mange år i forskellige klubber, siger han og uddyber:

- Jeg har spillet 1. division i Nykøbing Falster (Nykøbing FC, red.), så har jeg spillet lidt 2. division i Roskilde (FC Roskilde, red.), og så har jeg spillet noget KS (Københavnsserien, red.).

24-årige Alhaji har dog måtte vinke farvel til sin drøm om en karriere inden for sportens verden til fordel for at lande en plads i realityverdenen.

- Jeg har prøvet at mærke efter, hvad der er for mig, og når man har spillet fodbold i mange år, så bliver man også på et tidspunkt nødt til at acceptere over for sig selv, at man måske ikke skal være professionel fodboldspiller, siger han.

Om Alhaji bliver en stor spiller i realityverdenen, må tiden vise. Vejen er i hvert fald banet for ham nu.

Se interviewet med Alhaji i videoen øverst i artiklen...

LÆS OGSÅ: Utilfreds 'Ex on the beach'-deltager: Fik ikke nok løn

Se, hvordan det går Alhaji, og de andre deltagere, i 'Ex on the beach', som har premiere i dag på Max her.