Endnu et kys i 'Bachelorette': Jeg tænkte mig ikke om

Der var særdeles god stemning på Mette og Adams date.

Vi skal ikke mange minutter ind i dagens alenedate i 'Bachelorette', før der atter bliver delt mundvand.

Denne gang er det 24-årige Adam Sandgaard, der er den heldige bejler, som får lov at kysse lidt på Mette Sommer.

Selv fortæller Mette til HER&NU og Realityportalen, at det intime rum blev skabt, da hun hægtede sig fast til Adam, som - modsat hende selv - kunne bunde i den dunkle grotte.

- Jeg tror bare, uden det skal lyde seksuelt eller noget som helst, at det der med vi ikke har noget tøj på, så... ja, så fik man bare lyst til at at kysse, fortæller Mette og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Realitystjerne har fundet kærligheden

- Selvom jeg normalt er typen, der tænker over tingene. Men lige der var jeg sgu drevet lidt af lyst.

Fortryder ikke

Ligesom det måske gjorde for seerne, kom det bag på Mette, at hende og Adam endte med at kysse på deres date.

Og faktisk gik det hele måske lige en tand for stærkt for den ombejlede bachelorette.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Julie afslører: Derfor var jeg ikke mig selv

- Jeg vil ikke sige, at jeg fortryder, for jeg gjorde noget, som jeg havde lyst til lige der, men hvis jeg endelig skulle fortryde noget, så var det, at jeg måske ikke lige havde tænkt mig om. Fordi så ved jeg faktisk ikke, om jeg ville have kysset ham, fortæller Mette og begrunder:

- Jeg vidste jo ikke særlig meget om ham, så ja, jeg ville da klart gerne have været lidt klogere på ham, før vi kyssede, og vidst om det potentielt kunne være noget, for ellers ser jeg faktisk ikke nogen grund til sådan at kysse med mændene.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Bachelor'-Eva indtager 'Bachelorette'

Med Mettes 34 år på bagen og Adams 24, er der altså et årti mellem de to. Derfor spillede alderen da også en lille rolle til Mettes betænkeligheder.

- Men også lige så meget selve konceptet fyldte også lidt i mig. At det måske ikke ville være så smart at kysse på flere og flere, for jeg havde jo lige kysset med Boris nogle dage forinden, så det vil jeg måske have tænkt mere over, hvis jeg ligesom havde været ved mine fulde fem, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Bubber afslører stor nyhed om datteren