Jeanette Lagoni fra 'Gift ved første blik'.
Jeanette Lagoni fra 'Gift ved første blik'.

Efter tv-medvirken: Kunderne strømmer til

'Gift ved første blik'-deltageren har haft mange nysgerrige kunder i butikken.

Den 30-årige butiksindehaver har haft nok at se til i sin tøjforretning, efter hun pludselig blev et kendt ansigt i forbindelse med sin medvirken i 'Gift ved første blik'.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Selvom der har været godt gang i biksen i en årrække, så kan Jeanette Lagoni godt mærke, at der er kommet en øget opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Camilla Dalsgaard opløst i tårer: Har taget svær beslutning

- Der kommer mange nye til, og der kommer også mange nye følgere til på de sociale medier. Der er også mange, der ringer og spørger ind til, om jeg sælger af det tøj, som jeg har på i programmet, lyder det fra Jeanette, da HER&NU møder 'Gift ved første blik'-parret i hjemmet i Strøby Egede.

Det er dog ikke kun tøjet, som tv-seerne har haft interesse i.

- Der er også mange, der spørger, hvor mit køkken er fra, og om jeg kan sende billeder af det, og hvad det er for en pande, jeg bruger, hvor mine øreringe er fra og alt sådan nogle ting, fortæller Jeanette, der bliver suppleret af Michael:

LÆS OGSÅ: Efter tv-skilsmisse: Genforenet med gammel flamme

- Det er sjovt, for du har ikke dyrket, at du skulle poste en masse - folk følger bare med på tv.

Nysgerrige kunder

Jeanette har også mærket, at kunderne har været nysgerrige på 'Gift ved første blik'-programmet, når de er kommet ind i hendes butik.

LÆS OGSÅ: Afslører: Amok under tv-optagelser

- Det er ikke hver kunde, men der er mange, der spørger, "er du stadig gift?", eller "hvordan går det med ægteskabet?", fortæller Jeanette, der understreger, at hun ikke har kunne sige noget, imens programmet har været i gang.

LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer: Jeanette og Michael deler stor nyhed

Det nygifte par har derfor set frem til, at de kunne afsløre, at de er forblevet gift.