'Bachelorette'-Mads raser over 'Paradise Hotel': Forfærdeligt tv

Realitystjernen kalder det for "voksenmobning" og "ubehageligt at se".

Det gik ikke stille for sig i gårsdagens afsnit af 'Paradise Hotel', hvor særligt Vivi og Sarah kom op i det røde felt over, at Martin valgte at satse og slog hjertet i stykker, uvidende om, hvorvidt det var godt eller skidt.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Sabrina Sau: Har taget grueligt fejl af Mark

- Hvad fanden bilder du dig ind? Du har en partner. Tag dig fucking sammen. Der er ingen, der gider spille med dig. Jeg håber så meget, du ryger i fare nu her. Du har intet herinde, råbte Sarah blandt andet og blev bakket op af Vivi:

- Hvor er du dum. Det er så respektløst over for din partner. Det er derfor, ingen vil stå sammen med dig.

Blandt de højlydte stemmer forsøgte Line at bryde igennem for at påpege, at de alle angreb Martin, og dét er der også en anden, der er særdeles enig i.

Det er Mads Rommelhoff, som er kendt fra 'Bachelorette', der i går skulle have sit ugentlige 'Paradise'-fix, men han endte med at være noget så forarget over det, han var vidne til i tv.

LÆS OGSÅ: Gustav har taget stor beslutning

Det skriver han i en story på sin Instagram.

- Forfærdeligt tv! Det der er voksenmobning på fjernsyn, og det er forfærdeligt at se. At der bliver grinet, hånet og råbt af en mand, som måske i forvejen er lidt uden for gruppen, er så ubehageligt at se. Hvad sker der for, at voksne taler så grimt til andre, skriver han og afslutter med en opfordring til, at folk er ordentlige mod hinanden.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie Laursen har barberet håret af

Havde det svært

Martin selv tager situationen ganske roligt i programmet, og Sarah undskylder også for sin reaktion efterfølgende.

- At de bliver så sure over at jeg smadrer et hjerte, forstår jeg slet ikke. Jeg tør spille spillet. Kom lidt ind i kampen, lød det fra Martin i programmet.

LÆS OGSÅ: Jackies tv-ønske: Dét program vil jeg gerne lave

Det ender da også med en tårevædet exit, hvor han og de resterende gæster udveksler sætninger om, at de vil savne hinanden.

Martin har dog tidligere fortalt Realityportalen, at det var hårdt at være solorytter, der ikke altid gjorde, som flertallet ville.

- Jeg havde det også lidt svært nogle gange. Man ser det ikke rigtig på tv, men det var svært at spille alene eller med alle.

LÆS OGSÅ: Pitzner deprimeret: Jeg har intet mere at give

Sarah og Vivi benægter begge, at der var tale om voksenmobning. Læs deres svar HER.