Martin fra 'Paradise Hotel'
Martin fra 'Paradise Hotel'

Martin ude af 'Paradise Hotel': Jeg kom ikke for at få venner

Det blev til et følelsesladet exit for solorytteren i aftenens afsnit.

Hvis der er nogen, der har gjort sig ekstra meget bemærket i denne uges afsnit af 'Paradise Hotel', så er det Martin.

LÆS OGSÅ: Gustav har taget stor beslutning

Artiklen fortsætter under videoen...

Han gjorde sig nemlig noget så upopulær, da han valgte at smadre hjertet, der pludseligt dukkede op til en fest og fristede gæsterne med en tilhørende hammer og nærmest bad om at blive knust. Særligt Sara og Vivi gik til ham, og de mente, at det var respektløst at træffe så risikabelt et valg uden om sin partner.

Konsekvensen blev, at Martin kom i fare i stedet for Niels, og hans opgave blev at få én af de andre gæster til at udskifte deres partner med ham.

Det lykkedes dog ikke, og det blev til en tårevædet afsked med Martin, der var med et knust hjerte skulle forlade hotellet.

Men paradisoen fortryder dog ikke, at han gik imod de andre gæsters opfordringer og ultimativt satte scenen for sin egen exit.

- Jeg fortrød ikke, at jeg smadrede hjertet. Jeg er glad for, at det var mig selv, der smed mig selv ud, og at det var min egen beslutning, end at en anden skulle smide mig ud, fortæller han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha forlovet: Det kom som et totalt chok

Havde det svært

Da Martin tog beslutningen, sad det i baghovedet, at han kort forinden havde trodset sin mavefornemmelse og fulgt sin partner Emilios råd om ikke at åbne æsken, da Vivi og Nikolaj havde fået til opgave at lægge et billede af et par deri.

LÆS OGSÅ: Jackies tv-ønske: Dét program vil jeg gerne lave

- Jeg fortrød, at jeg ikke gjorde noget, dengang der lå det billede i æsken. Så denne gang, hvor jeg havde muligheden for at gøre det igen, så greb jeg den. Jeg ved godt, at jeg havde en partner og kunne stå fint nok, men jeg havde også en følelse af, at hvis jeg ikke gjorde det, så ville jeg fortryde endnu engang, forklarer Martin og fortsætter:

- Jeg tænkte, fuck det hele, og jeg vidste alligevel ikke, hvor jeg stod henne, så jeg var lidt splittet mellem det ene og det andet. Jeg havde det også lidt svært nogle gange. Man ser det ikke rigtig på tv, men det var svært at spille alene eller med alle. Så jeg stod alene, og så tog jeg bare chancen.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes viser frem: Se det nye hus

Begrænset kontakt

På hotellet var Martin meget opsat på ikke at blive til en brik i de andre gæsters spil. Derfor traf han også beslutninger, der behagede forskellige grupper, og det resulterede i, at han endte som lidt af en solorytter.

Derfor er det heller ikke alverdens tætte venskaber, han har taget med sig fra Mexico.

- Jeg snakker med nogen af dem, men det er lidt begrænset. Også fordi jeg havde svært ved at få et bånd til nogle af dem, fordi jeg spillede meget alene, og man får også et bånd til de andre gennem taktik, fortæller han og uddyber:

- Når der var fest, hyggede vi selvfølgelig, og der var det også vildt godt. Men så gik det også hurtigt over i taktik. Der tog jeg det meget, som det kom, og så til konsekvenserne hen ad vejen, hvor de andre gik ind på værelserne i deres grupper og snakkede om, hvad de skulle gøre.

LÆS OGSÅ: Pitzner deprimeret: Jeg har intet mere at give

Martin var taget til Mexico for at hive den halve million med hjem, og derfor prioriterede han sit spil frem for de tætte relationer.

- Jeg snakker med nogle af drengene, og vi skriver sammen, når der er byture og fester. Men jeg kom ikke derind for at få venner.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie Laursen har barberet håret af