Store ændringer i 'X Factor'-semifinalen

I aften bliver det afgjort, hvem der kan kalde sig dette års 'X Factor'-finalister.

I aften er vi endelig nået til semifinalen i årets 'X Factor', og det betyder også, at tingene ikke kommer til at forløbe, som de har gjort hidtil i sæsonen.

LÆS OGSÅ: Efter skiulykke: Sebastian Jessen giver status på sønnens helbred

Nu har dommerne nemlig ikke længere noget at skulle have sagt, når det kommer til at afgøre, hvem der skal sendes hjem. Det er nemlig udelukkende seerne, der bestemmer, hvem der får lov at gå videre til finalen og skal tage turen til Randers, hvor den bliver afholdt næste fredag.

Traditionen tro er det for fjerde år i streg vinderen fra året før, der er aftenens gæsteoptræden i semifinalen, og derfor kan vi se frem til et gensyn med gruppen Rosél, der består af Rosa Skovbjerg Henriksen og Selma Stahr.

Duoen udgav i forbindelse med finalen sidste år deres første sang, 'Jeg er almindelig', og i januar i år udgav de deres anden single 'Igennem din mund'.

Artiklen fortsætter under billedet...

Selma Stahr og Rosa Skovbjerg med deres dommer Simon Kvamm kort efter de vandt 'X Factor' 2023
Selma Stahr og Rosa Skovbjerg med deres dommer Simon Kvamm kort efter de vandt 'X Factor' 2023

Vinderen fra 2020, Alma Agger, var en tur forbi studiet i semifinalen i 2022. Dét år vandt Solveig, som var gæsteoptræden ved semifinalen i 2022, hvor Mads Moldt gik hen og vandt og dermed optrådte til semifinalen i 2023.

I semifinalen i 2020 var det Citybois, der fem år efter deres egen deltagelse vendte tilbage på 'X Factor'-scenen.

LÆS OGSÅ: Jasmin og Mika afslører: Sådan friede han